• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić za MONDO: Igrača ima, novac je problem

Sportski direktor Crvene zvezde kaže za MONDO da je novi špic njegov prioritet tokom boravka u Brazilu. "Najteže je pronaći pravog napadača".

 Adžić za MONDO: Igrača ima, novac je problem Izvor: MONDO

Bliži se kraju boravak sportskog direktora Ivana Adžića u Brazilu, gdje je prethodnih dana tražio i posmatrao potencijalna pojačanja Crvene zvezde, potom i razgovarao, pregovarao sa njihovim klubovima i menadžerima oko transfera.

Za sada, izvjesno je da će Adžić povesti sa sobom ofanzivnog vezistu Flamenga Vinišijusa Pašeka, a postoji mogućnost da do utorka, kada će krenuti put Beograda, dogovori i transfer još jednog igrača, vjerovatno klasičnog špica.

Međutim, poslovično oprezan, zbog prirode posla kojim se bavi i poučen iskustvima - svojim i tuđim - Adžić u telefonskom razgovoru za MONDO kaže da ni transfer Pašeka "nije gotov".

"Vjerujem da ste čuli za Pašeka, ali ni to nije definitivno završeno. Postignut je načelan dogovor, ali u ovom poslu sve je gotovo tek onda kada se potpišu papiri, a očekujem da će to biti u ponedjeljak", kaže Adžić za naš portal.

Nekada, čak, ni potpis ugovora nije garant da će igrač zaigrati u klubu, a primjer je Aleksandar Todorovski iz Rada, koji je još u februaru potpisao trogodišnji ugovor sa Polonijom iz Varšave, ali se u međuvremenu predomislio i sada pokušava da ga raskine, kako bi prešao u Crvenu zvezdu.

Pošto se i takve stvari događaju u fudbalu, Adžić je uzdržan i po pitaju Pašeka, a o ostalim imenima ne želi da govori. Ipak, bez sumnje, najagilnije traži klasičnog napadača, novog špica.

"To nam je prioritet", kaže Adžić i dodaje:

"Ovdje ima mnogo dobrih, tačnije vanserijskih igrača, ali oni su nama nepristupačni, jer su im cijene astronomske. Limitirani smo na finansijskom planu i u takvoj situaciji pokušavamo da pronađemo kvalitetnog igrača, kojeg možemo da priuštimo".

Adžić kaže da je, u takvim uslovima, najteže "pogoditi" napadača. Uglavnom, onaj koji se već nadavao golova, ima i "nabijenu" cijenu.

"Jeste, potreban nam je pravi špic, golgeter, ali takvog je najteže dovesti".

Adžić je na konstantnoj vezi sa zamjenikom Goranom Vasilijevićem, koji uporedo dok je on u Brazilu, ostvaruje kontakte sa potencijalnim pojačanjima u Evropi.

"Radimo dugo i konstantno. Ne pratimo igrače nedjelju dana, već nekoliko mjeseci i imamo tačan plan, šta je prioritet, šta su prve želje, a šta ćemo raditi ukoliko te fudbalere ne budemo uspjeli da dovedemo. Na kraju, sve zavisi od budžeta i novca kojim raspolažemo", podvukao je Adžić.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC