• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transrodna manekenka je u vezi sa Mbapeom: Bila muško, promijenila pol pa smuvala mnogo mlađeg Kilijana! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kilijan Mbape je izgleda zaista u vezi sa Ines Rau.

 Ines Rau transrodna manekenka u vezi sa Kilijanom Mbapeom Izvor: Profimedia/Instagram/supa_ines/printscreen

Kilijan Mbape je prvo bio na meti navijača Argentine, a potom i golmana "gaučosa" Emilijana Martineza! Vrijeđali su ga, pjevali mu pjesme, podsmijavali su mu se, a sve zbog izjave da se u Južnoj Americi ne igra ozbiljan fudbal. Jedan dio pogrdne rasističke pjesme koju su mu navijači spjevali pominje i transseksualce, a to je sve zbog Ines Rau!

Ova 32-godišnja francuska manekenka se dugo povezuje sa Kilijanom Mbapeom i francuski mediji tvrde da je u vezi sa njim. Ona je rođena u Alžiru i to kao muškarac,a  sa 16 godina je riješila da promijeni pol. Iako nikada ni Kilijan Mbape ni Ines Rau nisu potvrdili ovu vezu, ona je za "El" magazin dala intervju u kome je pričala o svom sadašnjem partneru.

"Konačno sam pronašla čovjeka koji me je prihvatio onakvu kakva sam. Meni je život spašen činjenicom da sam mogla da kažem istinu o sebi. Ljudi koji te odbijaju ne zaslužuju te u svojim životima. Najbitnije je voljeti sebe", rekla je ona, a francuski mediji su tvrdili da je čovjek koji ju je prihvatio Mbape. Pogledajte kako Ines Rau izgleda:

Ines Rau je inače prva transrodna osoba koja je pozirala za plejboj, a tek kada je odmakla daleko u manekenskoj karijeri sa 24 godine otkrila je svoj pravi identitet. Do tada niko nije znao da je transrodna osoba i da je rođena kao muško.

Mbape je nedavno proslavio svoj 24. rođendan i do sada u medije nisu isplivavale njegove emotivne veze, a ostaje da on potvrdi vezu o kojoj se u Francuskoj sve više govori.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC