• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Borba počinje

Predsjednik Vladan Lukić rekao je da će se Crvena zvezda "najbržim zakonskim instrumentima" boriti protiv "represije" u srpskom fudbalu.

 Lukić: Borba počinje Izvor: MONDO

Prvi čovjek crveno-bijelih dodao je damu nije bitno da li će imati podršku drugih klubova.

"Nismo zadovoljni stanjem u srpskom fudbalu i najbržim zakonskim instrumentima ćemo se boriti protiv represije. Sve što budemo radili biće u okviru zakona, jer Zvezdi ne priliči da ide mimo zakona. Imamo pravnu komisiju u klubu i svako zna svoj posao", poručio je Lukić.

Predsjednik crveno-bijelih razgovarao je sa novinarima na stadionu Crvene zvezde, poslije dodjele priznanja omladincima za uspjehe u prošloj sezoni.

Lukić je prošle nedjelje napao predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislava Karadžića, za koga je rekao da je "najveći problem srpskog fudbala".

Predsjednik Zvezde dodao je da je osjećao dužnost da prvi kaže o lošim stvarima u domaćem fudbalu, kao i da ne zna da li će se drugi klubovi priključiti pozivima za vanrednim izborima u FSS.

"Vidjećemo da li će drugi klubovi imati hrabrosti da se oglase. Mi smo iznijeli svoj stav i poručili da ćemo se boriti za profesionalniju ligu. Nije nam bitno koliku ćemo podršku imati. Nećemo nikoga kopirati, jer smo dovoljno veliki da gledamo stvari iz svog ugla", nastavio je Lukić.

Na pitanje novinara zašto nije organizovao konferenciju za medije tim povodom, Lukić je ocijenio da je "postala moda da se kritikuju saopštenja Zvezde".

"Oglašavamo se saopštenjima mnogo manje nego drugi, ali je postal moda da nas mediji zbog toga kritikuju. Bio sam kritikovan da se previše često pojavljujem pred novinarima I zbog toga sam riješio da se povučem".

On je dodao da se ne boji da sa novinarima razgovara "oči u oči".

"Nemam nikoga da mi šapuće, niti sam ozvučen. Ne bojim se da uvijek kažem sve što imam i odgovorim na sva pitanja".

Jedini predstavnik Crvene zvezde u fudbalskim organizacijama u Srbiji je Branimir Babarogić, predsjednik Zajednice Superlige.

"Tačno je da je on tu ispred Upravnog odbora Zvezde, ali njega smo naslijedili po dolasku u klub. Vidjećemo da li će ostati na toj poziciji", zaključio je Vladan Lukić.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC