• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac "krade" Arsenijevića Sarajevu?

Fudbaler Sarajeva Branislav Arsenijević i Saša Kovačević iz prijedorskog Rudara nalaze se na listi želja banjalučkog Borca.

 Borac "krade" Arsenijevića Sarajevu? Izvor: MONDO

U redovima prvaka Bosne i Hercegovine svjesni su da moraju ojačati igrački kadar ako žele da ostvare rezultate u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i da pokušaju da odbrane trofej u Premijer ligi BiH.

Sportski direktor Banjalučana Darko Ljubojević potvrdio je "Nezavisnim novinama" da bi Arsenijević i Kovačević bili više nego dobra pojačanja, ali da razgovora s njihovim klubovima još nije bilo.

"Radi se o dva veoma kvalitetna igrača koja bi bila pravo pojačanje za sve klubove u Premijer ligi BiH. Razgovora o njihovom dolasku nije bilo, što ne znači da neće biti u skorijoj budućnosti. Sigurno je da su Arsenijević i Kovačević veoma interesantni igrači", izjavio je Ljubojević.

Igrač Sarajeva Arsenijević se po desnoj strani odlično snalazi u defanzivnim i ofanzivnim situacijama. U protekloj sezoni je za bordo tim nastupio u 26 mečeva i postigao pet pogodaka.

Njegov dolazak vjerovatno najviše zavisi od reprezentativca BiH Darka Maletića, koji još nije prelomio da li će produžiti saradnju s banjalučkim klubom.

Dolaskom Zvezdana Cvetkovića na mjesto trenera najavljena je mnogo ofanzivnija igra i u takav stil odlično bi se uklopio i Kovačević. Ofanzini vezista Rudara ima identičnu statistiku kao i Arsenijević - u 26 odigranih mečeva u Premijer ligi BiH postigao je pet golova.

Prvo pojačanje Borca trebao bi da bude Lazar Marjanović, fudbaler Leotara, koji bi nakon razgovora s Ljubojevićem trebalo da potpiše ugovor u utorak, kada se očekuje i njegovo zvanično predstavljanje.

Prvo okupljanje fudbalera Borca za novu sezonu planirano je za četvrtak u 18 časova.

"Na prozivci bi trebalo da se pojave svi igrači koji su nosili naš dres prošle sezone. Sa svima pojedinačno obavićemo razgovore, pogotovo sa onima kojima su istekli ugovori i vidjeti kakvi su njihovi dalji planovi", naglasio je Ljubojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC