• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Mančestera ljuta - poredite mene i njega? Oglasio se i bijesan je: Ne znam odakle su krenule te gluposti!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši legendardni napadač Mančester Junajteda Endi Kol revoltiran je zbog poređenja sa Urugvajcem.

 Endi Kol poludio na poređenja sa Darvinom Nunjezom Izvor: youtube/printscreen/ Classic Man Utd Videos and Clips

Dok su svi željno čekali da se lopta u Premijer ligi ponovo zakotrlja, javnost u Engleskoj zaintrigirao je čuveni golgeter Endi Kol. Razlog njegove nervoze su sve češća poređenja sa Urugvajcem iz redova Liverpula Darvinom Nunjezom.

Endi Kol je karijeru započeo u Arsenalu, ali je najbolji fudbal svog života igrao u redovima "crvenih đavola", postigao je 187 golova na 414 utakmica, pa ga to čini jednim od najboljih napadača u istoriji ovog takmičenja. Osjeća da poređenje sa momkom koji ima tek 10 nastupa u Premier ligi i igra prvu sezonu, nije na mjestu:

"Kol-Nunjez? Ne znam odakle su te gluposti krenule. Vrijeme je praznika i srećan sam u penziji. Dva FA kupa, Liga kup, Liga šampiona, Zlatna kopačka i igrač godine. 187 golova i samo jedan iz penala. Život je baš onakav kakvim ga napravite!", to je bio samo uvod u znatno žustriju izjavu: "Ljudi treba da poštuju moje ime. Ne igram više fudbal, ja sam samo neki sporedni čovjek i zato misle da ne treba da me poštuju. Pogledajte cifre i uporedite sa nekim drugim".

Nekadašnji reprezentativac Engleske iza sebe ima ozbiljnu karijeru i bogat CV u najboljim klubovima sa "ostrva", a očigledno da u Nunjezu ne vidi svog nasljednika. Urugvajac je ovog ljeta stigao u Liverpul, a prethodno je sa velikim uspjehom igrao za Penjarol, Almeriju i Benfiku. Analitičari u Engleskoj ih upoređuju zbog fizičke snage i očigledno sličnog stila igre koji posjeduju, što se nije svidjelo Endiju Kolu koji trenutno nije aktivan u svijetu fudbala.

Fudbaler koji je plaćen 80 miliona evra, i od koga Benfika na ime bonusa može da zaradi još 20, ove sezone je odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima i na njima je postigao devet golova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC