• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Zvezda je pokret, Zvezda vaspitava

U Zvezdi proslava titula mlađih selekcija kluba. "Vi ste podjednako važni za klub, kao i igrači prvog tima. Igrači u Zvezdi su naučeni da pobjeđuju", rekao Vladan Lukić.

 Lukić: Zvezda je pokret, Zvezda vaspitava Izvor: MONDO

U Fudbalskom klubu Crvena zvezda danas je bilo svečano. Proslavljali su se uspjesi mlađih selekcija crveno-bijelih, a predsjednik klub Vladan Lukić ponosno je istakao da su ta djeca Zvezdina budućnost.

"Put do velikog igrača i šampiona je težak. Neki od vas će to postati, neki ne. Ko bude radio više, trenirao, učio, slušao roditelje i trenere ima više šansi da jednog dana istrči na teren Marakane. Neki će postati dobri igrači ali sam siguran da ćete svi postati dobri ljudi koji su ovdje u Zvezdi naučili da pošteno rade, da budu odgovorni članovi našeg društva, da vole svoju zemlju i da vole Zvezdu. Jer Zvezda smo svi mi - i igrači na terenu, i treneri, uprava u klubu, i zaposleni, i navijači na stadionu i milioni onih koji nas podržavaju", rekao je Lukić u obraćanju klincima iz Zvezdine škole.

Prvi čovjek crveno-bijelih je Zvezdu nazvao "velikim narodnim pokretom" i poručio mladim fudbalerima da je siguran da će svako od njih naći svoje mjesto u tom pokretu i da je svako dijete podjednako važno za klub kao i bilo koji igrač prvog tima.

"Vi ste Zvezdina budućnost koja dolazi. A ta budućnost i snaga koja nosite sa sobom ne može da se zaustavi. Hvala vam još jednom na titulama koje ste nam donijeli. Naviknite se da ih osvajate. Živjela Zvezda!", uskliknuo je Lukić.

"Učinićemo sve da vam pružimo sve uslove da se razvijate, da napredujete, da postanete pravi igrači i da jednog dana zaigrate dole u našoj rupi i radujete se sa punim stadionom. Čestitam vam u ime kluba na titulama koje ste osvojili. Ove titule ne smiju da vas uspavaju jer svi žele da pobijede prvake. Morate da budete još bolji, da trenirate još više i da se borite za svaku loptu kako bi ste odbranili titule koje ste ove godine osvojili. Teže je odbraniti titulu nego je prvi put osvojiti", rekao je Lukić.

On je istakao da je i sam prošao isti fudbalski put - bio je član svih Zvezdinih generacija - i da je uvjeren da je to presudno uticalo da postane takav čovjek i igrač.

"Crvena zvezda najbolje vaspitava, i vi morate da znate šta se sutra od vas očekuje - da se ponašate na terenu, ali i da budete najuspješniji. To je jednostavno život Zvezdinog igrača. To ne treba da vas opterećuje, mi smo naučeni da pobjeđujemo. I sutra, radovaćemo se svakoj novoj utakmici, jer ćemo uživati u svakoj novoj pobjedi. Onaj ko to uspije da prihvati, ima veliku šansu da ispuni svoj život i da ostvari karijeru. Onaj ko ne bude mogao da shvati, to neće uspjeti, a onaj ko shvati, a ne bude igrač, vjerujte biće uspješan čovjek. I to je nešto što je zadatak Zvezdine omladinske škole", rekao je Lukić.

Zvezda je ove sezone postala prvak u omladinskoj ligi, u kadetskoj je blizu tog uspjeha, baš kao i pioniri, kojima je iz tri preostala meča dovoljna jedna pobjeda da bi se okitili titulom. I najmlađa generacija - "pjetlići"- takođe je najbolja u Srbiji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC