• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Glauber mijenja Savića

Brazilac Glauber, bivši igrač Mančester sitija, moguća je zamjena na mjestu stopera u timu Partizana, umjesto Stefana Savića, koji vjerovatno odlazi.

 PARTIZAN: Glauber mijenja Savića Izvor: MONDO

Partizan rekonstruiše cijelu odbranu.

Doveden je lijevi bek Vladimir Volkov, za desnim bekom se i dalje traga, kao i za štoperima, trenutno gorećom pozicijom u timu Aleksandra Stanojevića.

Mladen Krstajić se penzionisao, izvjesno je da će Stefan Savić otići ovog ljeta, dok je Marko Jovanović kažnjen sa šest mjeseci zabrane igranja. Zato se novi sportski direktor Krstajić okrenuo potjeri za stoperima.

Najbliži dolasku je bugarski reprezentativac Ivan Ivanov iz Alanije, dok takođe ruski klub Tom ne želi da pusti Đorđa Jokića u Humsku. Za to vrijeme, crno-bijeli su se okrenuli novom rješenju, brazilcu Glauberu, fudbaleru Rapida iz Bukurešta.

Snimci sa utakmicama 27-godišnjeg stopera stigli su nedavno u Humsku 1 i Partizanova struka bila je zadovoljna njegovim mogućnostima. Nedugo zatim, otpočeti su pregovori.

Glauber je prije Rapida, u koji je došao prošle godine, igrao za Sao Kaetano, Mančester siti, Nirnberg, Palmeiras i Atletiko Mineiro, a jednom je nastupio i u brazilskoj reprezentaciji, 2005. godine.

Visok je 191 centimetar, a pored brazilskog ima i italijansko državljanstvo. Puno ime mu je Glauber Leandro Honorato Berti, a njegova vrijednost procjenjuje se na oko pola miliona evra, s tim što na specijalizovanom portalu za fudbalske transfere, transfermarkt, stoji i da mu je ugovor sa rumunskim klubom istekao, odnosno da je slobodan da promijeni sredinu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC