• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijara: Opet na duplu krunu!

U utorak uveče na platou ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta bilo je veselo. Povod okupljanja crno-bijele porodice bio je novi "adidas" dres.

 Dijara: Opet na duplu krunu! Izvor: MONDO

Novi-stari napadač u novom dresu, starih boja.

Lamin Dijara ponovo će nositi crno-bijelo, ponovo će igrati za Partizan, koji je u utorak uveče u Jugoslovenskom dramskom pozorištu prezentovao novu "adidas" garnituru dresova.

Poslije pozajmice u Emiratima, odakle se vratio ne baš obavljenog posla, jer je doživio težak prelom noge, Senegalac, najbolji strijelac našeg fudbala u svoje tri sezone u Partizanu, pun je optimizma.

"Partizan je veliki klub, a ja sam svjestan da navijači od mene očekuju golove. Nisam još potpuno spreman, ali ću sve učiniti da se radom nametnem treneru Aleksandru Stanojeviću", izjavio je senegalski internacionalac, koji je od navijača dobio nadimak "Crna mamba".

Dijara je prilikom promocije novog dresa Partizana istakao da se raduje povratku u Beograd.

"Sviđa mi se novi klupski dres i veselim se povratku među drugove. Ipak, okupiran sam onim što me očekuje, jer predstoje naporne pripreme. Kroz otprilike mjesec dana vidjećemo u kakvoj sam formi i kako će izgledati moj novi susret sa vjernim navijačima", rekao je Dijara, koji se u ponedeljak popodne priključio ekipi u Sportskom centru "Zemunelo".

Trener Stanojević je na početku priprema za novu sezonu okupio je 24 igrača, dok će se fudbaleri koji su imali reprezentativne obaveze (Miljković, Kamara, Petrović i Savić) priključiti ekipi 19. juna.

Partizan je ove večeri predstavio na platou ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta novi dres za narednu sezonu, kojeg je dizajnirala kompanija "Adidas". Kapiten aktuelnog prvaka Srbije Šaša Ilić izjavio je da je prezadovoljan novom opremom, ali se prilikom promocije dresa požalio na kratku pauzu između dvije sezone.

"Kraći odmor može da predstavlja problem za nas starije igrače, a trener je odlučio da nam ipak ne omogući malo dužu pauzu. Ovo mi nisu prve pripreme, znam šta nas očekuje. Moramo dobro da se pripremimo i nadam se da će nas povrede zaobići", rekao je Ilić.



On je dodao da u ekipi Partizana vlada odlična atmosfera i da nema razloga da branilac titule ne ponovi uspjehe iz prethodne sezone. Generalni sekretar kluba Darko Grubor izrazio je nadu da će nastupajuća sezona biti još uspješnija, a da je ogromna želja crno-bijelih novo učešće u Ligi šampiona "pa makar bilježili poraze".

Brend menadžer kompanije "Adidas" Jelena Koronsovac otkrila je novi dres za sezonu 2011/2012, čime je nastavljena saradnja trofejnog kluba i poznatog svjetskog brenda.

"Prezadovoljni smo saradnjom sa Partizanom, klub je osvojio duplu krunu i najbolji je reprezent našeg brenda. Novi dresovi su moderniji u odnosu na prethodne, a novina je da će od ove sezone moći da se kupe u prodavnicama širom Evrope", rekla je Koronsovac.

Pored fudbalera Partizana, svečanoj promociji nove sportske opreme prisustvovali su brojni simpatizeri crno-bijelih, među kojima i ličnosti iz javnog i kulturnog života.

Kapiten košarkaša Partizana Petar Božić došao je da podrži kolege iz fudbalske sekcije, a najveći aplauz među prisutnima izazvao je izlazak na binu Lava Stojkovića, sina prvog golmana Partizana Vladimira Stojkovića, koji se pojavio u crno-bijeloj bebi opremi.

(Tanjug/MONDO, foto: Petar Stojanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC