• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"OVAJ JE ISTROŠENIJI OD RONALDA!" Navijači bijesni, kritikuju legendarnog Španca zbog KOMIČNOG pada i poklon gola!

Autor Dragan Šutvić

Serhio Ramos se obrukao u meču Lige 1 protiv Lensa kada je završio na zemlji.

 navijači pari sen žermena bijesni na serhija ramosa  Izvor: Profiemdia

PSŽ je izgubio od Lansa u Francuskoj, a na udaru se našao Serhio Ramos (36)! Poslije trijumfa domaćeg tima (3:1) navijači su slali uvredljive komentare i bili su bijesni zbog loše igre legendarnog defanzivca. Njega krive za poraz.

Poslije prvog meča u 2023. godini i poraza Parižana, bez Lionela Mesija i Nejmara, za krivca je proglašen nekadašnji igrač madridskog Reala. Naime u 28. minutu Ramos je pokušao da interveniše i prekine kontru brzonogih napadača Lensa, ali se tom prilikom okliznuo i pao na komičan način. U nastavku akcije napadač domaćeg tima Lois Openda je zatresao mrežu i povećao rezultat koji je Lensu zatim donio pobjedu.

Ubrzo je Ramos postao glavna meta podsmijeha na društvenim mrežama. Neki od komentara ljutih navijača bili su: "Pa ovaj čovjek je istrošeniji od Ronalda". Podsjećamo, dugi niz godina su Ronaldo i Serhio branili boje Reala iz Madrida a prema nekim informacijama uskoro bi mogli i da se ponovo spoje u Kristijanovom novom klubu Al Nasru. Kritika navijača nije stala: "Ovo je realno stanje Ramosa", "Bajern će pregaziti ove likove", aludirali su fanovi na predstojeći meč u Ligi šampiona kada se sastaju velikan iz Minhena i tim iz Pariza.

Ramos je ove sezone prema mišljenju mnogih iznenađujuće započeo 20 utakmica kao startni štoper odbrane PSŽ-a, nije se očekivalo prije svega zbog loših partija i mnogobrojnih povreda koje su ga nesrećno zadesile prošle sezone. Tada nije bio u planovima trenera Maurisija Poketina, međutim dolaskom novog šefa stručnog štaba Kristofera Galtijea Španac ima sigurno mjesto u prvih 11, kao jedan od ključnih dijelova sistema 3-4-3.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC