• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi slavi, Nejmar odmara, a MBAPE "KRVARI" u prvenstvu: PSŽ razbijen na gostovanju, Parižani nisu drim-tim!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi francuski fudbaler bio je jedina zvijezda na terenu, a njegov tim poražen je na gostovanju Lansu.

 PSŽ izgubio od Lansa 3:1 Izvor: Profimedia

Drugo kolo francuskog prvenstva nakon što je odigrano Svjetsko prvenstvo u Kataru i novi problemi za PSŽ! Aktuelni šampion Francuske i dalje je bez Lionela Mesija koji u Argentini slavi trofej iz Katara, a na gostovanju Lansu nije bilo ni Nejmara koji je isključen na prethodnom meču. Odrazilo se to i na rezultat, Lans - PSŽ 3:1!

Kilijan Mbape bio je jedini član ubitačnog trozupca na ovom meču, ali Parižanima njegovo prisustvo nije mnogo pomoglo na ovom gostovanju. Lans je već u petom minutu stigao do prednosti preko Frankovskog, a mladi Ekitike je izjednačio tri minuta kasnije. Ipak, Openda je u 28. minutu donio novu prednost domaćima, a Klod-Moris u 48. minutu postavio konačan rezultat susreta zbog kojeg će nekoga u Parizu morati da zaboli glava... Ovo je treći gol Lansa:

Iako je jasno da ovo nije bio ni blizu najjači tim PSŽ-a, na terenu je bilo previše zvijezda. Među stativama Donaruma, u posljednjoj liniji Markinjos, Ramos i Hakimi, na sredini terena Verati sa čak 400 nastupa u dresu francuskog kluba. Ništa od toga nije bilo dovoljno da PSŽ odigra dobar meč i nastavi pobjednički niz.

Nakon trijumfa u 17. kolu Lige 1 Lans je najbliži pratilac šampiona na prvenstvenoj tabeli. PSŽ i dalje drži čelnu poziciju, ali sada ima samo četiri boda više od Lansa. U narednoj rundi će oba tima imati lagan posao - PSŽ u Parizu protiv Anžea, a Lans na gostovanju Strazburu, pa ne treba očekivati da se ta razlika promijeni nakon 18. kola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC