• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampion napušta ligu i izbacuje dvojicu igrača iz kluba! Predsjednik poludio kada su stigli rezultati testa na drogu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Zamaleka najavio je da će njegov tim napustiti egipatski šampionat.

 Zamalek napušta ligu Egipta Izvor: Profimedia/@SportInc

Predsjednik šampiona egipatske Premijer lige Zamaleka Mortada Mansurzaprijetio je da će napustiti ligu nakon loših rezultata i skandala koji prate njegovu ekipu. Aktuelni šampion Egipta se nalazi na drugom mjestu iza Al Ahlija i nada se da i dalje može do titule, ali nakon remija u prošlom kolu protiv ekipe El Dakjeha (1:1) zaostatak se povećao na pet bodova.

Nakon te utakmice, Mansur je izašao u javnost i donio nevjerovatnu odluku, klub će istupiti iz lige Egipta. Mansur se žalio na suđenje i optužio je savez i sudije da su u zavjeri sa Al Ahlijem protiv njegovog kluba: "Nećemo nastaviti ligu sve gok postoji trenutni savez", a onda je kontroverzni predsjednik uzviknuo: "Na utakmici Al Ahlija rukom je igrao jedan igrač u šesnaestercu, a nije kažnjen. U našoj utakmici je trebalo da nam se sudi penal, nećemo nastaviti ovu farsu!"

Mensur je poznat kao izuzetno kontroverzna ličnost, a pored najave istupanja iz lige dvojicu nesrećnih fudbalera izbacio je iz tima zbog navodnog konzumiranja marihuane: " Ahmed Fetu i Abdalah Goma su bili pod uticajem kanabisa. Oni nisu poštovali klub“, rekao je 70-godišnji izvršni direktor Zamaleka i nastavio: "Kada su saznali za test na drogu prije utakmice, rekli su da neće igrati, na šta sam im odgovorio da kada se vrate testovi mogu slobodno da napuste klub", izuzetno radikalan je bio Mortada.

Jedan od igrača mu je poručio da će otići u Al Ahli i pomoći im da osvoje titulu na šta je Mensur odgovorio: "Rekao sam Fatuu da donese ponudu, moraju da plate da bih ga pustio!"

Skandali oko Zamaleka i njihovog predsednika se ne zaustavljaju ovdje, a Mensur je najavio da će svim igračima smanjiti platu za 20 odsto.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC