• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javor: Lukiću, sramota je...

"Odakle mu pravo da on koji troši tuđe pare, i u fudbalu je samo da bi uzimao, drži lekcije ljudima koji ulažu svoj novac", pita se predsjednik Javora.

 Javor: Lukiću, sramota je... Izvor: MONDO

Vladan Lukić uvredio je "male" klubove nedavnom izjavom da "nekolicina njih u našoj najjačoj ligi postoji samo da bi jednom drugom klubu bilo lakše", kao i da "njihove utakmice ne interesuju ni rođake fudbalera koji igraju u tim klubovima".

Poslije BSK iz Borče, koji je žestoko reagovao, oglasio se i Javor.

Prvi čovjek Javora Duško Sekulić, član Izvršnog odbora FSS i predsjednik FS Zapadne Srbije izjavio je da je, najblaže, iznenađen izjavom Lukića.

"Boli nas nepravda i riječi Vladana Lukića, čovjeka koji preferira da bude neki predvodnik u nekim promjenama, a to ni po čemu ne zaslužuje. Biću jasan i glasan - taj čovjek ne može biti lider ni meni, a vjerujem, ni svim drugim takozvanim malim klubovima", rekao je za "Sport" Duško Sekulić.

Sekulić, koji je bio član uprave Crvene zvezde u vrijeme dok je predsjednik bio Den Tana, izjavio je da Lukić ne zaslužuje poštovanje fudbalske Srbije i nikada ga neće ni dobiti.

"Ogorčeni smo njegovim izjavama u kojima omalovažava one koji su godinama, kao mi u Javoru, ulagali privatna sredstva. Odakle mu pravo da on koji troši tuđe pare, on koji je u fudbalu samo da bi uzimao, drži lekcije ljudima koji ulažu svoj novac. Da li je u pitanju BSK, Javor ili Hajduk iz Kule... nije više ni važno, jednostavno je sramota da predsjednik jednog velikog kluba iznosi tako neprimjerene stavove", istakao je predsjednik Javora, čija porodica već decenijama ulaže u ivanjički klub.

On je dodao da je Javor "uzimao i uzimaće bodove i Zvezdi i Partizanu, dopalo se to Lukiću ili ne".

"Vladan Lukić nije taj koji može da kroji kapu fudbalske Srbije, da crta klubove sa kojima bi volio da igra, da pravi ligu po njegovoj želji. Neozbiljno je to od Lukića, neozbiljno od Zvezde!"

On se osvrnuo i na izbore u FSS, koje je takođe pominjao predsjednik Crvene zvezde.

"Sve u svoje vrijeme, ništa na silu. Izbori će biti, da li na jesen ili u redovnom terminu, iduće godine, pokazaće vrijeme. I to kada fudbalska Srbija a ne samo jedan predsjednik i jedan klub to budu htjeli", jasan je Sekulić.

Prvi čovjek Javora je pričajući o ligi, regularnosti i promjenama istakao da svako mora da preuzme svoj dio odgovornosti.

"Da se razumijemo, ni Partizan 'nije naivan'. Da ne ispadne da sad ja imam nešto protiv Zvezde. Ne. Samo veliki klub mora da bude primjer, ali pozitivan u svojim istupima. I Partizan i Zvezda, zajedno sa svim klubovima moraju da se nađu za istim stolom, da vidimo šta je to najbolje za domaći fudbal. Bez pritisaka, ucjena ultimativnih prijedloga. Tolerancija na prvom mjestu, zatim dobri prijedlozi, a ne uvrede", zaključio je Sekulić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC