• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rijeka odbila 5.000.000 evra za špica!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi Matija Frigan je na meti brojnih klubova, ali moraće ozbiljan novac da se izdvoji za njegov dolazak.

 Rijeka odbila 5.000.000 evra za mladog napadača Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop / Sportimage Credit: Sportimage/Alamy Live News

Ne radi samo Dinamo sjajan posao u Hrvatskoj, svi veći tamošnji klubovi prodaju igrače za veliki novac! Znamo svi kakav je posao u prethodnoj deceniji odradio Zdravko Mamić sa "modrima", ali sada je nakon transfera Mate Biuka iz Hajduka u Ameriku, još jedan član MLS-a izbrojao hrpu miliona za mladog hrvatskog fudbalera.

Mjesec dana prije svog 20-og rođendana mladi napadač Rijeke Matija Frigan je na korak od transfera u Portland Timberse, a ovaj klub je prema navodima hrvatskih medija poslao ponudu u vrijednosti između 4.000.000 i 5.000.000 evra. 

"Drago nam je što je takav interes oko Frigana. To su cifre s kojima bi naš klub bio zadovoljan i naša poslovna politika je da moramo da prodajemo naše igrače. On nam je najvredniji eksponat, postoji interes. Ponude su dobre, ali nije bila nijedna službena. Čini se da se po našim medijima te brojke malo naduvaju, ali tu su negdje", rekao je sportski direktor kluba Srećko Jurčić za Radio Rijeku.

Mladi Frigan se kalio na pozajmicama u Orijentu iz Suška i Hrvatskom Dragovoljcu, a u prvom dijelu sezone je na devet mečeva za Rijeku dao četiri gola. Za U18 tim Hrvatske je na dva meča dao tri gola, dok je za U19 selekciju na 12 mečeva pet puta bio strijelac. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC