• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac "upalio motore"

Poslije dvije nedjelje odmora, šampion Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac počeo je pripreme za narednu sezonu.

 Borac "upalio motore" Izvor: MONDO

Novi šef struke Banjalučana Zvezdan Cvetković okupio je crveno-plave i počeo sa pripremama za kvalifikacije Lige šampiona i borbu za odbranu šampionska krune.

"Prvi put u istoriji kluba očekuju nas kvalifkacije za elitno klupsko takmičenje i želimo da se spremimo što kvalitetnije. Nadamo se da ćemo u sezoni koja je ispred nas uspjeti da ponovimo rezultate i da se okitimo titulom prvaka. Primarni cilj je da ponovo izborimo nastup u međunarodnim takmičenjima i Borac svake godine mora da igra u Evropi", izjavio je direktor Borca Radmilo Šipovac banjalučkim medijima.

Cvetkoviću su se odazvali svi fudbaleri osim reprezentativaca BiH Asmira Avdukića i Darka Maletića, koji bi se ekipi trebali priključiti 20. juna., Nemanja Vidaković je takođe bio opravdano odsutan.



Dakle, na prozivku su došli: Bojan Petrić, Milan Stupar, Nemanja Damjanović, Draško Žarić, Petar Kunić, Leonid Ćorić, Srđan Grahovac, Duško Sakan, Srđan Stojnić, Vukašin Benović, Boris Raspudić, Duško Stajić, Stevo Nikolić, Branislav Krunić, Dražen Međedović, Siniša Marčetić, Saša Kovačević, Boris Savić, Siniša Dujković, Borislav Mikić, Aleksandar Petrović i Dragoslav Stakić.

U prvom susretu s fudbalerima Cvetković je izričito tražio red, rad i disciplinu i pobjedu u svakom meču.

"Pred početak sezone imamo tri cilja. U zavisnosti od protivnika u Ligi šampiona želimo da doguramo što dalje možemo, dok me u prvenstvu i Kupu BiH interesuju samo trofeji. Gledao sam sve proljećne utakmice Borca i vidio dosta dobrog, ali i nešto loše, što moramo da ispravimo", rekao je Cvetković.

Crveno-plava ekipa će prvi dio priprema odraditi u Mrkonjić Gradu, a 26. juna krenuće na Zlatibor gdje će se zadržati osam dana. U tom periodu će odigrati tri kontrolna meča, a protivnici će biti poznati po dolasku u Srbiju.



Denis Mujkić zamjena za Avdukića?


Ukoliko golman Asmir Avdukić pređe u izraelski Makabi, koji je navodno ponudio 200.000 evra, Banjalučani će pokušati da angažuju čuvara mreže Slobode iz Tuzle, navodi sarajevska štampa.

Denisu Mujkiću je istekao ugovor sa Tuzlacima, a vrlo je iskusan i provjeren golman, koji je bio reprezentativac BiH za vrijeme selektora Miroslava Ćire Blaževića.

(MONDO, foto: Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC