• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIO JE NAJVEĆI TALENAT ARSENALA, A ONDA JE DOŠAO U DINAMO ZAGREB: Htio kao Olmo pa propao - sad ga niko neće!

Autor Haris Krhalić

Priča Robija Bartona je dosta različita od one koju obično slušamo kada su u pitanju mladi talenti koji dođu u Dinamo Zagreb.

 Robi Barton Dinamo zagreb Izvor: Profimedia

Robi Barton je došao kao veliko pojačanje na "Maksimir", očekivali su u Dinamu da će postati velika zvijezda poput Danija Olma i da će ga prodati za milione, a na kraju je otpušten!

Nekadašnji kapiten omladinskog tima Arsenala stigao je u Zagreb u februaru 2020. godine pojačao je klub iz Hrvatske i očekivalo se da se brzo probije u prvi tim. Dobio je šansu, ali nakon 14 ligaških mečeva bez učinka u kojima nije dao gol niti asistirao poslat je na pozajmicu u Istru. Tu se povrijedio i nije igrao, a nakon toga je poslat u Irsku.

Proteklu polusezonu je proveo u Slajgo Roversima u Irskoj, gdje je bio standardan, ali je postalo jasno da nema kvalitet za najviši nivou fudbala i "modri" su odlučili da ga otpuste.

U sezoni 19/20 otišao je na pripreme sa prvim timom "tobdžija", igrao na mečevima sa Bajernom, Real Madridom, Fiorentimo i Olimpikom iz Liona, a kada mu nije ispunjena želja da se priključi prvom timu otišao je u Zagreb. Sada nakon propale epizode u Zagrebu vjerovatno ga čeka potpisivanje ugovora sa nekim niželigašem u Engleskoj ili nastavak saradnje sa Slajgom u Irskoj. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC