• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: "Precrtani" Nikolić i Međedović

Najbolji strijelac Borca ove sezone Stevo Nikolić nije se našao na spisku putnika u Mrkonjić Grad, kao ni Dražen Međedović.

 BORAC: "Precrtani" Nikolić i Međedović  Izvor: MONDO

Ekspedicija Banjalučana je otputovala na prvi dio priprema u Mrkonjić Grad, ali u autobusu nije bilo mjesta za Nikolića, Međedovića i Leonida Ćorića.

"Nikoliću je istekao ugovor, koji smo željeli da produžimo, ali nismo uspjeli da pronađemo zajednički jezik. Sa druge strane, trener Zvezdan Cvetković ne računa na usluge Međedovića i zbog toga ne ide na pripreme", rekao je sportski direktor Borca Darko Ljubojević za "Nezavisne novine".

Leonid Ćorić se nije našao na spisku jer najvjerovatnije odlazi u Rumuniju, a u utorak dolaze reprezentativci Bosne i Hercegovine Darko Maletić i Asmir Avdukić.

"Maletiću ćemo da ponudimo novi ugovor, a svi znamo da je njegova želja da odradi jači ugovor u inostranstvu. Pitanje je koliko možemo da se borimo s tim klubovima, ali naša želja da ostane je nesporna. Avdukić je igrač Borca, vezan ugovorom, i tako će i ostati. Samo ukoliko stigne neka ekstraponuda, razmislićemo o eventualnim pregovorima".


Iako se na prozivci pojavio i Nigerijac Danijel Ogadafi, nije pronašao svoje mjesto među putnicima za prvi dio priprema.

"Nećemo igrati nijedan prijateljski meč. Razlog za to je što ostale ekipe još nisu počele pripreme. Povratak je zakazan za utorak, a nakon toga ćemo se spremati za put na Zlatibor", zaključio je Ljubojević.

Četa Zvezdana Cvetkovića u Mrkonjić Gradu će se zadržati do 21. juna, kada ja planiran povratak u Banjaluku. Novi trener prvaka BiH na prvi dio priprema poveo je 20 fudbalera.

Na spisku su: Siniša Marčetić, Zoran Rodić, Petar Kunić, Vukašin Benović, Bojan Petrić, Milan Stupar, Srđan Grahovac, Boris Raspudić, Duško Sakan, Nemanja Damjanović, Borislav Mikić, Draško Žarić, Duško Stajić, Dragoslav Stakić, Branislav Krunić, Boris Savić, Saša Kovačević, Nebojša Runić, Siniša Dujaković, Stefan Dujaković.

Naknadno će se ekipi priključiti Nemanja Vidaković, koji je od čelnika kluba dobio dužu pauzu, dok su do 21. juna slobodni Darko Maletić i Asmir Avdukić zbog reprezentativnih obaveza.

(MONDO, foto: Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC