• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Interova ofanziva za Boaša

Siniša Mihajlović danas u drugom planu za klupu Intera, u prvom Andre Viljaš Boaš.

 Interova ofanziva za Boaša Izvor: MONDO

Svim silama naprijed!

Ovom parolom Inter je krenuo u borbu za 33-godišnjeg trenera Portoa Andrea Viljaša Boaša. Portugalac sa osvajačem Lige Evrope ima jak ugovor za čiji raskid je potrebno uplatiti na račun njegovog sadašnjeg kluba 15 miliona evra. Ipak, prema pisanju italijanskih medija, Inter ne žali novac...

"Nerazuri" na prvom mjestu žele Portugalca, dok je Siniša Mihajlović sve dalje od klupe na kojoj je prije tri sezone sa dosta uspjeha sjedio kao aistent Robertu Manćiniju.

Od trenutka kada je prvi čovjek Intera Masimo Morati saopštio da Leonardo više nije trener u tom klubu, potraga za novim šefom stručnog štaba krenula je silovito. Spominjala su se razna imena, ali je na kraju knjiga spala na dva slova - Boaša i Mihajlovića.

Srbin je u subotu kasno uveče najavio da će i sljedeće sezone da ostane na klupi Fiorentine i tako se u dobroj mjeri priključio Bijelsi i Fabiju Kapelu, koji su takođe ispali iz kombinacije za trenera Intera. Poslije tog saznanja, umjesto Mihe mjesto prvog pika zauzeo je mladi Portugalac.

Boaš je odličnim vođenjem Portoa u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope skrenuo pažnju na sebe i prema procjenama italijanskih medija ima daleko veće šanse od Dunge, Rosija i Gasperinija, čija imena su takođe povezivana sa milanskim klubom.

Međutim, Boašov agent Karloš Konsalveš izjavio je za portugalske medije da kontakta sa Interom nije bilo i da su priče da će njegov štićenik preuzeti italijanski klub "besmislice". On je rekao i to da se mladi trener vraća sa odmora i da će sa radom u starom klubu početi desetak dana prije predstavljanja ekipe za sljedeću sezonu.

Na Meaci mole za strpljenje...

"Znam da postoji velika znatiželja kod navijača i novinara po pitanju novog trenera, ali ona neće trajati još dugo. U roku od nedjelju dana ime novog trenera Intera biće poznato", rekao je generalni direktor kluba Ernesto Paolilo.

Morati je u subotu rekao da je Marselo Bijelsa odbio ponudu Intera iz ličnih razloga, a da Anćeloti nikada nije bio u kombinaciji. On je negirao i da klub pregovara sa Mihajlovićem, koji sa Fiorentinom ima ugovor do 2012. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC