• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morati u problemu: Boaš skup, Mihajlović neće

Inter nema novca da plati Portu obeštećenje za Andre Viljasa-Boaša, dok je Siniša Mihajlović najavio da bi volio da ostane u Fiorentini još dugo godina.

 Morati u problemu: Boaš skup, Mihajlović neće Izvor: MONDO

Morati će morati da nastavi da traga za trenerom.

Novi neće biti ni Andre Viljaš-Boaš.

U danu kada su mediji širom Evrope najavili da će Inter pokušati da angažuje Portugalca za trenera, stigao je instant demanti. Sportski direktor Intera Marko Branka rekao je:

"Andre Viljaš-Boaš neće biti naš novi trener".

Branka je objasnio zbog čega:

"U njegovom ugovor sa Portom postoji klauzula o obeštećenju, koja je previsoka za nas i mi to ne možemo da platimo".

Mladi Portugalac, koji je svojevremeno bio asistent Žozeu Murinju dokazao se minule sezone kada je sa Portom osvojio tri trofeja (prvenstvo, Kup i Ligu Evrope). Posebno impresivan bio je na domaćoj sceni gdje je do titule stigao bez ijednog poraza i odmah je postao meta velikih klubova u Evropi, koji su ovog ljeta mijenjali trenere.

Inter traži trenera poslije odluke Brazilca Leonarda Arauha da, poslije samo šest mjeseci na klupi nerazura, prihvati ponudu Pari Sen Žermena, za koji je nastupao kao igrač i postane sportski direktor "svetaca". Ponude predsjednika Masima Moratija prethodnih dana odbili su Argentinac Marselo Bijelsa, iz privatnih razloga i Srbin Siniša Mihajlović, koji želi da ostane u Fiorentini.

"Prošle sezone Fiorentina mi je dala priliku, iako sam imao i drugih mogućnosti. Drago mi je zbog odluke, što mi je dozvoljeno da radim u klubu u kojem su ozbiljni ljudi. Nadam se da ću u Firenci ostati još dug niz godina", rekao je Mihajlović za zvanični internet portal Fiorentine.

Na Meaci mole za strpljenje...

"Znam da postoji velika znatiželja kod navijača i novinara po pitanju novog trenera, ali ona neće trajati još dugo. U roku od nedjelju dana ime novog trenera Intera biće poznato", rekao je generalni direktor kluba Ernesto Paolilo.

Morati je u subotu rekao i da Karlo Anćeloti, bivši trener Čelsija, Milana, Juventusa i Parme, nikada nije bio u kombinaciji da naslijedi Leonarda i postane treći trener Intera u godinu dana, jer je sezonu započeo Rafael Benitez.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC