• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvetković: Borac dovodi pojačanja iz inostranstva

Trener banjalučkog Borca Zvezdan Cvetković izjavio da će u četvrtak predstaviti pojačanja i naglasio da su oba fudbalera iz inostranstva.

 Cvetković: Borac dovodi pojačanja iz inostranstva Izvor: MONDO

Nakon što su pregovori sa Mirzom Džafićem iz prijedorskog Rudara propali, Borac se okrenuo tržištu izvan Bosne i Hercegovine.

Do sada su banjalučku ekipu pojačali Saša Kovačević i Boris Savić, a ugovor je produžio Nemanja Vidaković, koji će u sljedećih godinu i po nositi dres aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Prema Cvetkovićevim riječima, to nikako neće biti sve u ljetnjem prelazom roku.

"Prioritet su nam stoper i napadač. Spremamo iznenađenje na tim pozicijama i u četvrtak na treningu u Banjaluci predstavićemo dva pojačanja. Mogu samo da kažem da je riječ o fudbalerima iz inostranstva. Nadam se da će u klubu ostati Asmir Avdukić i Darko Maletić, tako da bismo imali respektabilnu ekipu u narednom šampionatu", izjavio je trener Borca za "Nezavisne novine".

Crveno-plavi se od petka nalaze na pripremama u Mrkonjić Gradu, gdje će i saznati ime protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Imamo idealne uslove za rad, jer teren je kao tepih i nije velika vrućina kao u Banjaluci. Radimo dva puta dneveno, u jutarnjem i popodnevenom terminu. Trenizi su naporni, jer radimo na sticanju fizičke snage, ali i na tehničko-taktičkom uigravanju ekipe, pošto nas već u julu očekuje prva utakmica u Ligi šampiona".


Cvetković je zadovoljan kvalitetom igračkog kadra Banjalučana.

"Već sam upoznao ekipu i mogu da kažem da Borac ima dobar i kvalitetan tim. Naši planovi su usmjereni da se dobro pripremimo za ligaške i kup utakmice, gdje su naše ambicije šampionske", zaključio je Cvetković.

(MONDO, foto: Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC