• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Sarić umjesto u Partizan ide u Hajduk!

Fudbaler koji ima balkansko porijeklo i koji je igrao za sve mlađe selekcije Danske, dolazi iz Liverpula u splitski Hajduk!

 Nikola Sarić umjesto u Partizan ide u Hajduk! Izvor: MONDO

Beogradski Partizan je bio zagrijan za njega. Bilo je čak i kontakata. Nedavno je Liverpul odlučio da dozvoli grupi mlađih igrača da napusti Enfild roud. Među njima je i 20-godišnji Nikola Sarić, koji ima
dansko državljanstvo i igrao je za sve mlađe selekcije Danske.

Očekivalo se da bi Partizan mogao da iskoristi šansu, ali umjesto Beograda, Nikola Sarić je izabrao Hrvatsku, tačnije Split!

Hrvatski mediji u ponedjeljak su objavili da su pregovori Sarića i Hajduka poodmakli i da bi on u narednih nekoliko dana trebalo da dođe u Split na potpisivanje ugovora.

"Novi trener Hajduka, Bugarin, Krasimir Balakov, zadovoljno trlja ruke", poentirali su hrvatski mediji, prenoseći informaciju o pregovorima Sarića i Hajduka.

Prije tri godine, tadašnji trener Liverpula Rafael Benitez vodio je bitku i dobio je da tada 17-godišnji Nikola Sarić dođe iz Herfolgea u Liverpul. U trci za njim bili su i Barselona i Totenhem.

Međutim, mladi vezista sa ofanzivnom orijentacijom, nikako nije uspio da se izbori za mjesto u prvom timu Liverpula, ali imao je i peh - slomio je nogu baš u vrijeme kada je trebalo da dobije šansu među prvotimcima ekipa sa Enfild rouda.

Sarić je rođen u Sarajevu 6. januara 1991. godine. Otac mu je Srbin, a majka Hrvatica. Ratne okolnosti primorali su porodicu Sarić da napusti Balkan i otisne se u Dansku, baš kad je Nikola napunio jednu godinu.

Danski mediji prozvali su ga novim Zlatanom Ibrahimovićem, a 2007. godine je proglašen za najboljeg mladog igrača Danske do 17 godina.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC