• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Portugalom osvojio Evropu, sada ima NOVI posao!

Autor Dragan Šutvić

Trofejni trener preuzeo novu reprezentaciju

 fernando santoš selektor poljske  Izvor: MN PRESS

Doskorašnji selektor Portugala Fernando Santoš uskoro bi mogao da postane selektor Poljske. Poznati stručnjak, koji je 2016. postao prvak Evrope sa svojom zemljom, stigao je već u Varšavu i očekuje se da možda već u utorak bude ozvaničeno da će preuzeti Poljake.

Santoša je na aerodromu dočekala crna limuzina i odvezla ga u hotel pred kraj pregovora sa selekcijom koja je učestvovala na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je Roberta Levandovskog i saigrače do osmine finala doveo selektor Česlav Minjevič, koji neće sjediti na klupi na početku kvalifikacionog ciklusa za Evropsko prvenstvo 2024.

Možda će vas zanimati

Santoš će povesti Poljake u kvalifikacionu grupu E, u kojoj su i Češka, Albanija, Farska Ostrva i Moldavija, iz koje će dvije najuspješnije ekipe otići na EURO 2024. A Santoš je jedan od onih koji odlično zna kako se na tom turniru pravi uspjeh i osvaja trofej.

Santoš je rođen u Lisabonu 1954, a poslije igračke karijere provedene u Eštorilu u tom klubu je počeo i trenersku krajem osamdesetih. Potom je vodio Porto, AEK, Panatinaikos, Sporint, Benfiku, PAOK, reprezentacije Grčke (od 2010. do 2014) i Portugala, koju je vodio u posljednjih osam godina.

Na minulom Svjetskom prvenstvu veliku pažnju izazvala je njegova odluka da Kristijana Ronalda skloni iz ekipe, što mu je javno zamjerila Ronaldova Georgina, koja je javno kritikovala takvu odluku selektora.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC