• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eduardo: Izabrao sam najbolje iz Srbije

Brazilac imao ponudu i Crvene zvezde, ali se odlučio za Partizan. Dobio dres sa brojem devet. Ugovor potpisan na četiri godine.

 Eduardo: Izabrao sam najbolje iz Srbije Izvor: MONDO

Konačno!

Saga zvana Eduardo Pašeko definitivno je završena! Napadač iz Brazila potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i već večeras će se priključiti novim saigračima na pripremama u Sloveniji.

Nalazio se Eduardo - kaže da više preferira ovo ime - između dvije strane Topčiderskog brda, ali je na kraju izabrao crno-bijelu. Novi fudbaler Partizana kaže da je postojala i druga ponuda iz Srbije - od Zvezde, koja je prije nekoliko dana demantovala da se interesuje za 24-godišnjeg igrača.

"Imao sam ponudu sa njihove strane, ali sam se odlučio za najbolju - za Partizan", kaže Eduardo, koji se prije dolaska u Beograd putem interneta informisao o novom klubu

"Jako sam srećan što sam došao u Partizan. Zahvalan sam zbog načina na koji su me primili u klubu. Sigurna sam da sam dobro postupio jer sam došao u veliki klub. O Partizanu i igračima koju su igrali za njega saznao sam preko interneta. Znam da je bio višestruki šampion i da je igrao u Ligi šampiona".

Posljednji Brazilac koji je igrao u Humskoj ostavio je dubok trag. Kleo se za kratko vrijeme nametnuo golovima i postao ljubimac navijača. To se očekuje i od Eduarda.

"Čuo sam da je Kleo sa puno uspjeha igrao u Partizanu. Nadam se da ću i ja krenuti istim stopama, ali i da ću uspjeti da ga nadmašim".

Eduardo ima iskustva igranja u Evropi, jer je sezonu 2008/2009 proveo u turskom Gaciantepsporu.

"Jako dobro iskustvo, ali tada sam bio mlad igrač. Sada sam zreliji i spreman da dam sve od sebe da pomognem Partizanu".

Eduardo će u Partizanu nositi broj devet, koji je na prijateljskom meču protiv Olimpije (2:2) na leđima nosio njegov budući kolega iz napada crno-bijelih Vladimir Jovančić.

LABRIN I DALJE OPCIJA


Poslije završenog posla zadovoljan je bio i Mladen Krstajić, koji se jutros vratio iz Ljubljane.

"Završili smo još jedan posao koji smo počeli prije par nedjelja. Zadovoljan sam i očekujem da Eduardo bude veliko pojačanje u borbi za Ligu šampiona i u domaćim takmičenjima".

Jedno od pitanja za sportskog direktora bilo je dokle se stiglo u pregovorima sa Čileancom Labrinom.

"I dalje smo u kontaktu, ali ne mogu ništa konkrtno da kažem. Ne želim da pričam nešto samo da biste vi pisali. Sve što se priča su dezinformacije", naglasio je Krstajić i dodao da je stručni štab zadovoljan kako su protiv Olimpije odigrali fudbaleri koji su na probi. Međutim, njihova dalja sudbina u Partizanu još uvijek nije definisana.

"Ostaće na probi i radiće sa do kraja priprema sa prvim timom. Ocjene njihove igre protiv Olimpije su pozitivne", zaključio je Mladen Krstajić.

(V.S. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC