• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Milanič, Metalist, Dinamo, svadba

Treneru Maribora nije prijalo povezivanje sa Partizanom i Mariborom. U nedjelju sa Ukrajincima. Zagrepčani stižu u komšiluk.

 PARTIZAN: Milanič, Metalist, Dinamo, svadba Izvor: MONDO

Crno-bijele na Pohorju svakodnevno posjećuju prijatelji. U petak je u hotel "Arena" svratio sportski direktor Maribora Zlatko Zahović, a dan kasnije još jedan bivši igrač Partizana, sadašnji trener šampiona Slovenije, Darko Milanič.

Milanič je odgledao trening crno-bijelih i porazgovarao sa beogradskim novinarima.

Naravno, neizbježna tema sa 43-godišnjim stručnjakom je bilo njegovo nedavno pojavljivanje u srpskim medijima. U finišu minule sezone pominjao se kao nasljednik Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana.

"Nikakvih kontakata nije bilo i uopšte mi nije prijalo što sam pominjan u tom kontekstu", rekao je Milanič i objasnio:

"Znam pod kakvim je pritiskom moj kolega u Partizanu i ne bih volio da jednog dana, kada dođem u tu poziciju, budem u njegovoj koži".

Ipak, priznao je da bi volio jednog dana da "kormilari" crno-bijelim brodom.

"Naravno da bih volio, ali jednog dana. Trenutno sam usredsređen na posao u Mariboru".

Na klupi Maribora je već tri godine, a tokom prošle sezone je bio na meti Palerma, protiv koga je njegov tim igrao u Ligi Evrope.

"Igrali smo dobro i u Italiji i kod kuće, bili bolji rival. S obzirom na to kako je brz na jeziku predsjednik Palerma Mauricio Zamparini rekao je da bi mogao da dovede trenera iz Maribora. Tako sam se našao u centru pažnje, a kako je vrijeme odmicalo sve mi je manje prijalo, jer je počelo negativno da utiče na moje igrače", završio je priču Darko Milanič.
SA METALISTOM IPAK U 18 SATI
Partizan će drugu provjeru od dolaska u Sloveniju imati u nedjelju. Rival će mu biti Metalist iz Harkova, a utakmica će se igrati u austrijskom mjestu Bad Valtersdorf.

Termin je nekoliko puta mijenjan i na kraju je utvrđeno da meč počne u 18 sati.

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević najavio je da će drugačije raspodijeliti minutažu nego na meču sa Olimpijom (2:2) na kome je pružio šansu 22 igrača. Većina iz "najboljih 11" igraće po 60 minuta.

"Treninzi su nam jakog intenziteta, ali i pored toga, rezultat nam je uvijek važan", najavio je Stanojević meč sa Ukrajincima koji su u minuloj sezoni stigli do šesnaestine finala Lige Evrope u kojoj su eliminisani od Bajera iz Leverkuzena.

Igrači Partizana koji ne budu dobili šansu u nedjelju ili bar dobiju malu, igraće u ponedjeljak na Pohorju protiv lokalnog drugoligaša.
"MODRI" U KOMŠILUKU
Crno-bijeli će u ponedjeljak dobiti komšije na Pohorju.

Šampion Srbije smješten je u hotelu "Arena", a prvak Hrvatske smjestiće se u hotel "Habakuk". Razdaljina između ekspedicija iz Beograda i Zagreba biće nekoliko desetina metara.

Partizan i Dinamo nisu dogovorili prijateljsku utakmicu. I da su htjeli, ne bi mogli, jer je zbog ranijih divljanja navijača, "modrima" zabranjeno da igraju mečeve u Sloveniji, a u Austriji čak i da sprovode pripreme.
SVADBA POMJERILA CRNO-BIJELE
U subotu popodne i uveče u hotelu "Arena" organizovana je svadba.

Zbog toga članovi beogradske ekspedicije nisu mogli da večeraju u hotelskom restoranu kao obično već im je posljednji obrok tog dana organizovan u drugoj prostoriji.

I dok su popodnevni odmor imali uz lake slovenačke note, uveče su crno-bijeli mogli da uživaju i u pjesmama nastalim u nekadašnjoj SFRJ.

(izvještač MONDA sa Pohorja, Rade Jakšić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC