• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBI OBOŽAVAJU LUKU MODRIĆA: Piksi mu dao svoj glas, a Krstajić je bio još darežljiviji - stavio ga ispred Mesija

Autor Haris Krhalić

Nakon što je Luki Modriću glasove u izboru za najboljeg igrača svijeta dao Dragan Stojković, sada je to uradio i Mladen Krstajić

 Krstajić dao bodove Modriću za izbor najboljeg fudbalera Izvor: Anadolija/Evrim Aydin/MN Press

Srbi baš vole Luku Modrića! Nakon što je Hrvatsku oduševio potez Dragana Stojkovića Piksijada na FIFA izboru za najboljeg fudbalera svijeta jedan bod dodijeli kapitenu reprezentacije Hrvatske isplivali su i bugarski glasovi. Selektor te države, a bivši šef stručnog štaba "orlova" Mladen Krstajić je bio još darežljiviji. 

Selektori i kapiteni svih reprezentacija svijeta su imali po tri glasa - jednom igraču su davali pet, drugom tri, a trećem jedan bod, a kod Krstajića je Luka Modrić stigao do drugog mjesta. Krstajić je na prvu poziciju sa pet bodova stavio Karima Benzemu, na drugo mjesto sa tri boda stavio je Modrića, a Lionel Mesi mu je iako je odveo Argentinu do titule šampiona svijeta bio tek treći na listi.

Kapiten Bugarske Kiril Despodov je takođe Mesija stavio na treće mjesto, sa tim što je kod njega Karim Benzema bio drugi, a prvo mjesto je dao mladom Kilijanu Mbapeu koji je takođe kao i Mesi blistao na Mundijalu u Kataru. 

Krstajić je u julu 2022. godine preuzeo Bugarsku, a sada će se zajedno sa Srbijom naći u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo zajedno sa Mađarskom, Crnom Gorom i Litvanijom. Dva najbolja tima idu na Euro, a Srbija se nada da će prvi put poslije dvije i po decenije biti na smotri najboljih timova Evrope. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC