• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sramota! Mančester junajted izgubio 7:0 od Liverpula, ali "kapiten" je najveća bruka kluba! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš je pokazao kako ne treba da se ponaša jedan kapiten.

 Sramotno ponašanje Bruna Fernandeša Izvor: Profimedia

Mančester junajted je doživio najteži poraz u istoriji ovog vikenda pošto ih je Liverpul pregazio 7:0 na "Enfildu", a navijače "crvenih đavola" nije zabolio samo rezultat, nego i odnos pojedinih igračima prema dresu. Tako je Rafael Varan vraćao svoje saigrače iz svlačionice da se oduže navijačima, dok je na udaru kapiten Bruno Fernandeš koji se sramotno ponio u trenutku dok je Liverpul ponižavao Mančester junajted.

"Drugo poluvrijeme je bilo posebno sramotno. Bio je to haos, a to se posebno vidjelo u ponašanju kapitena Bruna Fernandeša. U pojedinim trenucima njegovo ponašanje je bilo skandalozno", kazao je legendarni Gari Nevil, fudbaler kome je Nemanja Vidić bio kapiten na "Old Trafordu" i koji ne bi dozvolio takav raspad sistema.

Šta je tačno radio Fernandeš? Pa, ništa... Nije se trudio nakon što je postalo jasno da će Mančester junajted izgubiti utakmicu, tako da je odustajao od duela (pustio Bajčetića da prođe), nije se vraćao u odbranu da pomogne ekipi, praktično je molio za izmjenu da na kraju ni Erik ten Hag više nije mogao da ga gleda. Nažalost po Bruna, nije imao više izmjena, pa se Portugalac uzalud osvrtao poslije svakog gola ka treneru i gledao hoće li više napolje.

"Drži podignute ruke i pita Erika ten Haga zašto ne izlazi? Tako ne može da igra kapiten, dosta mi ga je... I njegovog ponašanja, kukanja i simuliranja. Ten Hag to mora da riješi", rekao je Gari Nevil, dok je podjednako oštarim tonom govorio i Roj Kin koji nikada u životu nije vidio poniženje kao protiv Liverpula: "Njegov govor tijela je bio sramotan. Jeste u pitanju talentovan igrač, kapiten, ali ovo što je pokazao... Taj govor tijela, mahanje rukama i manjak borbenosti - ko ga želi u svlačionici?".

Pogledajte snimke koji dokazuju da je Bruno Fernandeš bio potpuno nezainteresovan za igru, samo nekoliko dana pošto je sa Mančester junajtedom podigao pehar Liga kupa, prvi trofej kluba poslije šest godina:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC