• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JUNAK FINALA MUNDIJALA OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Bivša djevojka ispričala šta se desilo na proslavi rođendana

Autor Haris Krhalić

Poznati argentinski fudbaler Gonzalo Montijel osumnjičen je za grupno silovanje.

 Gonzalo Montijel optužen za silovanje Izvor: Profimedia/Pablo Morano/BSR Agency

Argentinski fudbaler Gonzalo Montijel, strijelac posljednjeg jedanaesterca u penal-seriji finala Svjetskog prvenstva u Kataru, još jedan je u nizu sportista koji su u skorije vrijeme optuženi za sek*ualno zlostavljanje. Advokatica navodne žrtve potvrdila je to u četvrtak, objašnjavajući da se silovanje, za koje je optužen, dogodilo 1. januara 2019. godine tokom proslave njegovog rođendana, ujedno i novogododišnje proslave.

"Navodni čin silovanja dogodio se 1. januara 2019. godine tokom Montijelove rođendanske zabave, a sastojao se od sek*ualnog zlostavljanja s penetracijom više ljudi u njegovoj kući", prenosi španska "Marka" riječi angažovane advokatice Rakel Ermida za radio stanicu "Desetka".

Nakon optužnice, ista je proširena jer je navodna žrtva dobijala prijetnje smrću iz kruga bliskih fudbalera, a čak joj je prijetila i majka fudbalera. Njih dvoje su inače bili u kratkoj vezi i na žurku je stigla uz poziv da upozna porodicu, a sve se promijenilo nakon što je popila dva pića. Inače je manekenka koja ne konzumira alkohol, a četiri godine je ćutala o stravičnom zločinu koji se desio u kući tadašnjeg fudbalera River Plejta.

Od ljeta 2021. godine, Montijel je član Sevilje za koju je potpisao za 11 miliona evra, a u međuvremenu je postao i šampion svijeta igrajući vrlo bitnu ulogu na Mundijalu u Kataru. Prije tri dana postigao je i prvi gol za Argentinu protiv Kurasaa.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC