• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO ĆE SE OVDJE IGRATI FUDBAL? SNIJEG "OKOVAO" STADION SRPSKOG KLUBA: Alarmantna situacija nekoliko sati pred meč

Autor Haris Krhalić

Domaći Napredak i gostujuća Mladost u Kruševcu treba da otvore 29. kolo, pretposljednje pred diobu tabele na plej-of i plej-aut.

 Stadion u Kruševcu okovan snijegom Izvor: Twitter/fknapredak037

Ekipe iz Superlige Srbije trebalo je da imaju obaveze i tokom radne nedjelje, ali je veliko pitanje da li će svi klubovi moći na teren u predviđenom terenu. Vanredno kolo, 29. rundu tekućeg prvenstva, prijeti da poremeti snijeg koji je početkom aprila šokirao sve i na nekim stadionima napravio ogromne probleme.

Napredak iz Kruševca i Mladost iz Lučana treba da otvore rundu u utorak od 18:00 časova, a stadion "pod Bagdalom" nije u baš sjajnom stanju. Snježne padavine napravile su probleme domaćinu koji su uspio da sa većeg dijela terena očisti snijeg - barem se tako čini na snimku - ali sada ni podloga ispod ne oduševljava svojim izgledom. Ovako je trenutno u Kruševcu:

Samo nekoliko sati pred početak meča čini se da snijeg nije očišćen sa kompletnog igrališta Napretka, a na pojedinim dijelovima terenima primjetno je blato. Kada uzmemo u obzir izuzetno nisku temperaturu, a večeras bi moglo da bude i hladnije, možda bismo mogli da dobijemo još jednu odloženu utakmicu u srpskom fudbalu. Pogledajte snimak koji su Kruševljani podelili na društvenim mrežama:

Inače, meč u Kruševcu je veoma bitan domaćem timu jer bi pobjedom mogli da uhvate posljednji voz za plej-of Superlige. Sa druge strane, gostima je svaki bod bitan u borbi za opstanak, pošto su trenutno jedan od najugroženijih timova u elitnom rangu srpskog fudbala. Pogledajte tabelu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC