• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao za Zvezdu, pričao da gladuje, a danas... Nastupa u ŠESTOM rangu fudbala, zarađuje od skroz druge stvari! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši fudbaler crveno-bijelih Džošua Parker ponovo je aktuelan na Ostrvu.

 Džošua Parker  Izvor: MN PRESS

Bivši fudbaler Crvene zvezde Džošua Parker od ljetos se više ne bavi profesionalno fudbalom pošto je potpisao za Oksford siti, amaterski klub iz Engleske koji se takmiči u šestom rangu tamošnjeg fudbala. Ipak, to ga nije spriječilo da zablista u dresu Oksford sitija, pa je ove sezone i najbolji igrač ovog kluba. Džošua Parker "dominira" u šestoj ligi gdje je u postigao 16 golova i njegov klub se bori za plej-of za ulazak u rang iznad.

Parker je u međuvremenu značajno promijenio fizički izgled i sada je tijelo u fokusu u odnosu na fudbal, pošto se bavi privatnim biznisom koji između ostalog uključuje i savjete za ishranu, meditaciju... Takođe, prodaje i kozmetičke proizvode putem društvenih mreža i čini se da fino zarađuje.

Bivši reprezentativac Antigve i Barbude, koji je rođen i odrastao je u Engleskoj, igrao je za brojne klubove na Ostrvu i među njima je najpoznatiji Kvins Park Rendžers u kome je i ponikao. Nastupao je za Vimbldon, Nortempton, Vikomb, Oldam, Dag i Red, Oksford junajted, Vildsotoun, Džilingam, Čarlton, Barton i na kraju Oksford siti. Pored toga proveo je po šest mjeseci u Domžalama i Aberdinu, dok je zvanično član Crvene zvezde bio godinu i po dana.

Išao je na dvije pozajmice i zvanično u dresu crveno-bijelih upisao 14 nastupa i na njima četiri pogotka - po dva Vojvodini i OFK Beogradu tokom 2015. godine u eri Lalatovića i Pižona. Pamti se da je i često pričao o svojim danima u Beogradu kojih se ne sjeća sa osmijehom na licu.

''Imao sam savjetnike, ljude iz Asocijacije profesionalnih fudbalera, prijatelje, stare trenere. Govorili su mi da treba da napustim Crvenu zvezdu. Smršao sam, izgubio apetit, patio od anksioznosti i depresije... Nisam mogao jednostavno da odem, tijelo im nije dalo da me pobijede'', pričao je u jednom intervjuu Džošua Parker po povratku na Ostrvo gdje je ostavio dobar utisak u dresu Džilingema za koji je upisao blizu sto nastupa.

Možda će vas zanimati

Bivši fudbaler Crvene zvezde Džošua Parker od letos se više ne bavi profesionalno fudbalom pošto je potpisao za Oksford siti, amaterski klub iz Engleske koji se takmiči 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC