• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borha: Imamo kvalitet, iskusniji smo

Napadač Crvene zvezde očekuje uspješniju sezonu na svim poljima. Nada se većem broju golova, tituli i uspjehu u Evropi.

 Borha: Imamo kvalitet, iskusniji smo Izvor: MONDO

Crvena zvezda je protiv Matersburga zabilježila prvu pobjedu na pripremama (2:0), a Kristijan Borha upisao prvi gol. Kolumbijac je svjestan da prošle sezone nije bio na visni zadatka kada je realizacija u pitanju.

Izostali su golovi na mnogim važnim utakmicama, ali Borha tvrdi da će se to promijeniti od jeseni.

"Znam da se od mene očekuje više golova i sigurno je da će ih više i biti. Ne želim da bilo šta obećavam jer vidjećemo koliko ću igrati i na kojoj poziciji. Drago mi je zbog gola. Trener i traži od mene da budem češće u šesnaestercu kako bih postizao golove i kako bismo koristili Andrijine (Kaluđerović) asistencije", rekao je Borha za zvanični sajt crveno-bijelih.

Zvezda će novu sezonu dočekati sa nekoliko promjena u timu. Ljutice Bogdana napustili su Pavle Ninkov, Ognjen Koroman, Aval Isah, Aleksandar Jevtić... ali su stigle adekvatne zamjene.

Borha smatra da je tim jači.

"Jači smo jer je stiglo nekoliko kvalitetnih igrača. Mezengu poznajem iz Brazila i radi se o sjajnom napadaču koji će sigurno dati mnogo golova ove sezone jer on to jednostavno radi odlično. Ipak, i ostatak ekipe je napredovao jer smo svi shvatili trenerovu filozofiju i uigrali se. Otišlo je nekoliko igrača, ali tim nije mijenjao svoju osnovu".

Crveno-bijeli su četiri sezone bez titule u Srbiji. Za isto toliko godina osvojen je samo jedan Kup, a i u Evropi su izostali rezultati. Kolumbijac ističe da je došlo vrijeme da se to promijeni.

"Iako smo stranci mi odlično vidimo ljubav navijača prema klubu. Pa nas na prijateljskim mečevima gleda oko 1.000 ljudi iako se igra na nekim malim terenima, u selima. Znam važnost utakmica koje dolaze 28. jula i 4. avgusta i svi ćemo dati maksimum za pobjede", zaključio je Kolumbijac koji je prošle zime stigao na Marakanu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC