• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Principijelno "ne" Inđiji

Fudbalski savez Srbije poslije 48 sati je objavio pismo svog predsjednika upućeno generalnom sekretaru FK Inđija Draganu Pilipoviću.

 Karadžić: Principijelno "ne" Inđiji Izvor: MONDO

Ako sve bude onako kako je predviđeno, Jelen Superliga Srbije u ponedjeljak će na sastanku Izvršnog odbora FSS dobiti svog posljednjeg, šesnaestog učesnika za sezonu 2011/12.

Inđija, koja je na terenu ispala iz Superlige, istakla je kandidaturu za popunu mjesta upražnjenog odustajanjem BASK-a, čiji bi predsjednik Bojan Radovanović to pravo "prenio" na Novi Pazar.

Čelnici Inđije izrazili su želju da lično prisustvuju sjednici IO FSS i obrazlože zašto je baš njima mjesto u Superligi.

Pošto im je Tomislav Karadžić poslao negativan odgovor i poručio da ne dolaze u Novu Pazovu, Inđijci su se oglasili novim saopštenjem, u kojem osuđuju takav način rada domaće "kuće fudbala".

Karadžić je, inače, uputio to pismo još u petak, ali su u Savezu odlučili da ga stave javnosti na uvid tek 48 sati kasnije!

Evo na koji način je predsjednik FSS obrazložio nepozivanje člana UO Inđije Gorana Ješića, direktora Predraga Kodža i sportskog direktora Dragana Čurovića.

"U radu IO FSS, a po veoma važnim pitanjima kao što je popuna Superlige, primjenjujemo praksu da ne pozivamo predstavnike klubova koji su na bilo koji način uključeni u proces odlučivanja. Smatramo da je takav stav krajnje profesionalan, pošten i uobičajen".

Karadžić je naglasio da sjednici zakazanoj za ponedjeljak "neće prisustvovati ni predstavnici drugih klubova, takmičarski zainteresovanih po pitanju konačne odluke".

"Duboko smo uvjereni da aktuelni sastav IO FSS po svemu predstavlja skup ljudi koji svim svojim kapacitetima garantuju donošenje najbolje odluke. Na raspolaganju smo Vam za sva pitanja i svaku vrste saradnje u narednom periodu".

Smiješe nam se vruć dan i vruća sedmica... I bukvalno i što se tiče fudbala.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC