• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Klinci na pragu prvog tima

Nikola Ninković i Lazar Marković potpisali petogodišnje ugovore sa Partizanom. Krstajić: "Molim od publike strpljenje za ekipu".

 PARTIZAN: Klinci na pragu prvog tima Izvor: MONDO

Partizan je krenuo u podmlađivanje ekipe, što je jedan od proklamovanih ciljeva uprave srpskog šampiona.

Dva izuzetno talentovana fudbalera - Nikola Ninković i Lazar Marković iz generacije 1994. - danas su potpisali petogodišnje ugovore sa Partizanom.

Naravno, obojica su presrećni što idu pravim fudbalskim putem - prošli su Partizanovu školu i sada su na pragu prvog tima.

"Ja sam tu da radim, da treniram, da se dokazujem šefu i kada on misli da treba da igram ja ću biti spreman i nadam se da ću ispuniti očekivanja ljudi iz kluba", rekao je Ninković, dok je Marković dodao da je ovo za njega veliki dan.

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić nazvao ih je biserima, ne samo Partizana već srpskog fudbala uopšte.

"Svojim kvalitetom su pokazali da na njih može da se računa u budućnosti. Nadamo se da će talenat, koji imaju, na pravi način pokazati na terenu", rekao je Krstajić.

Upitani ko su im fudbalski idoli, odgovorili su a su to Saša Ilić i Zvonimir Vukić. Ali, Lazar Marković je naveo još jedno ime i izazvao osmijeh kod sportskog direktora.

"Bio mi je omiljen i sportski direktor Krstajić", rekao je Marković.

Partizan je i dalje u potrazi sa desnim štoperom. Ali, u srijedu protiv Škendije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, igraće tim koji je trener Aleksandar Stanojević isprobavao u posljednjim trening utakmicama.

"Imamo opcije za tu poziciju. I dalje smo u potrazi i pokušavamo da što prije nađemo adekvatno rešenje. U svakom slučaju, treba nam iskusan igrač na poziciji štopera, jer je ovo mlada ekipa", rekao je Krstajić.

Bez obzira na to, Krstajić je uvjeren da će ekipa pokazati kvalitet i karakter u utakmicama protiv Škendije. Ipak, navijače Partizana je pozvao na strpljenje.

"Imamo dovoljno kvalitetnu ekipu da se suprostatvi Škendiji i u Beogradu i u Makedoniji. Prva utakmica je uvijek neizvjesna, dolazi se iz priprema, doveli smo dosta novih igrača, priključeno je nekoliko klinaca iz naše škole i to sve treba ukomponovati. Publika će vjerovatno očekivati više na ovoj prvoj utakmici nego što ekipa može da da. Najvažnije je da daju maksimum u ovom trenutku, a da publika pokaže strpljenja za ovu ekipu", rekao je Krstajić.

On je demantovao informacije da Partizan pregovara sa čačanskim Borcem oko angažovanja talentovanog Marija Maslaća.

"On je interesantan igrač, pokazao je kvalitet. Pratili smo ga i tokom sezone, ali pregovori nisu ni počeli", rekao je Krstajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC