• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavko Perović: Ostao bih u Zvezdi...

Napadač Zvezde ne zna da li će ostati u ekipi Roberta Prosinečkog, ali ima jasnu želju. "Ako mi kažu da na mene ne računaju, šta ću...Idem dalje...".

 Slavko Perović: Ostao bih u Zvezdi... Izvor: MONDO

Napadač Crvene zvezde Slavko Perović je "ni na nebu, ni na zemlji". Još je igrač Zvezde, ali se mnogi za njega raspituju.

On bi da ostane. Tek ako mu bude rečeno da se na njega ne računa, moraće da se pomiri sa sudbinom.

"Ja sam fudbaler Crvene zvezde i ne mislim ni na šta drugo nego kako da što bolje odradim svaki trening i meč i nametnem se šefu struke. Znam da se mnogi raspituju, ali ja nigdje neću ići dok ne shvatim da se u Zvezdi na mene ne računa. Tek tada ću razmišljati o novom klubu. Ukoliko tada bude kasno, šta da radim, neka bude", rekao je Perović, koji je u trening meču protiv nižerazredne austrijske ekipe Unteršicena postigao četiri od ukupno devet golova Zvezde.

Ne pridaje mnogo značaj tome što je bio golgeterski uspješan protiv austrijske ekipe, koja, ipak, ne može da bude pravo mjerilo forme ekipe.

"Ništa se ne može zaključiti iz jednog takvog meča osim da smo svi imali želju i volju i da nismo potcijenili dres koji nosimo. Mislim da je to dobro, a sve ostalo je glupo pričati jer oni maltene centar nisu prešli tokom 90 minuta", kaže on.

Za kraj još jednom poručuje: Samo Zvezda!

"Moja najveća želja je da, ukoliko mogu i umem, ostavim trag u svojoj Zvezdi. Ako ne, krenuću dalje...", rekao je Perović koji je pregovarao ovog ljeta sa banjalučkim Borcem, ali njegovi uslovi bili su previsoki za šampiona BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC