• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INĐIJA: U interesu fudbala? Ma, važi

Fudbalski klub Inđija optužio čelnike FSS da su podlegli finansijskim i političkim uticajima prilikom odlučivanja da Novi Pazar popuni Superligu.

 INĐIJA: U interesu fudbala? Ma, važi Izvor: MONDO

Fudbalski klub Inđija u narednoj sezoni definitivno će se takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

Izvršni odbor FSS u ponedjeljak je odlučio da, poslije odustajanja BASK-a, Superligu popuni tako što je u nju uvrstio Novi Pazar, koji je prošlu sezonu bio treći u PLS. Za Novi Pazar je glasalo 18 članova IO FSS, a samo jedan je digao ruku za Inđiju.

Inđija je, razumljivo, nezadovoljna tom odlukom, optužujući čelnike FSS da su "podlegli finansijskim i političkim uticajima".

"Niko u FK Inđija nije iznenađen odlukom IO FSS. Ono o čemu se šuškalo prethodnih dana u fudbalskoj javnosti Srbije se danas i obistinilo. Članovi Izvršnog odbora FSS su očigledno podlegli političkim i finansijskim uticajima, te su bez adekvatnog obrazloženja donijeli ovakvu odluku", navodi se u reagovanju Inđije na odluku srpske fudbalske vlade.

Inđija je posebno nezadovoljna činjenicom i da su predstavnici Fudbalskog saveza Vojvodine u Izvršnom odboru takođe glasali protiv fudbalskog kluba predstavnika svog podsaveza.

"I dalje ostaje nejasno kojim su se to kriterijumima vodili članovi Izvršnog odbora prilikom donošenja iste. Uzimajući u obzir fudbalske činjenice članovi Izvršnog odbora su se opredijelili za fudbalski klub koji nema infrastrukturu za takmičenje u Jelen Superligi Srbije, kome je račun u blokadi, za koji su mlađe kategorije u drugom planu i čiji su brojni navijači nebrojeno puta pravili nerede na stadionu i oko njega. Međutim, pošto je to očigledno u interesu fudbala u Srbiji onda je odluka potpuno opravdana i mi je u potpunosti podržavamo", ironično poručuju čelnici Inđije u saopštenju koje je potpisao predsjednik UO kluba Slavko Puvača.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC