• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Toooooooooooooooo!

U Novom Pazaru oduševljenje zbog odluke srpske fudbalske vlade. "Pokazaćemo da smo fudbalski centar", kaže sportski direktor kluba.

 NOVI PAZAR: Toooooooooooooooo! Izvor: MONDO

Sportski direktor Novog Pazara Sead Brunčević rekao je agenciji Beta da je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (IO FSS) "donio pravu odluku za dobrobit srpskog fudbala", pošto je promovisao taj klub u superligaša Srbije.

"Odluka IO FSS da Novi Pazar, a ne Inđija ili neko treći, zauzme mjesto odustalog BASK-a u elitnom rangu takmičenja predstavlja najveći rezultat u 83-godišnjoj istoriji kluba. Hvala nacionalnom savezu, donio je pravu odluku za dobrobit srpskog fudbala", rekao je Brunčević za Betu.

Sportski direktor plavih istakao je da najveće zasluge za premijerni plasman Novopazaraca u Superligu ima predsjednik kluba Rasim Ljajić, koji će svoju funkciju ustupiti Bojanu Radovanoviću, doskorašnjem finasijeru BASK-a.

"Imamo velike ambicije, želimo da dokažemo da nam je mjesto među najboljima. Dokazaćemo da smo fudbalski centar, uskoro ćemo imati i odličnu infrastrukturu, kao i obavezu da jači nego ikada uđemo u novo prvenstvo", dodao je Brunčević.

Novi Pazar je ovog ljeta, upravo zbog takmičenja u najvišem rangu srpskog fudbala, angažovao iskusnog trenera Mihajla Ivanovića.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC