• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo otpisao četvoricu

Trener Real Madrida saopštio je imena fudbalera koji su slobodni u izboru nove sredine.

 Murinjo otpisao četvoricu Izvor: MONDO

Ekspedicija "kraljevskog kluba" otputovala je u Los Anđeles, gdje će početi pripreme za novu sezonu, a među 25 putnika nije bilo mjesta za Lasanu Dijaru, Pedra Leona, Rojstona Drentea i Serhija Kanalesa.

Pomenuti kvartet nije ispunio stroge kriterijume Žozea Murinja, a posebno je razočarao najpoznatiji među njima, francuski reprezentativac Dijara, kojeg Murinjo zna još iz dana provedenih u Čelsiju.

Popularni Las je januara 2009. stigao na Santjago Bernabeu iz Portsmuta, a u ovom trenutku djeluje nevjerovatno da je obeštećenje iznosilo 20 miliona funti!

Start priprema propustiće Turčin Hamit Altintop (operisao leđa), kao i Argentinci Gonzalo Iguain i Fernando Gago, koji brane boje državnog tima na Kupu Amerike.

Pretpostavka je da će i Gago od Murinja dobiti "odriješene ruke".

Cilj Reala u predstojećoj sezoni je da prekine trogodišnju dominaciju Barselone u Primeri. Prvi trening meč Madriđani će odigrati u nedjelju protiv Los Anđeles Galaksija.

Zanimljivo je da su na put za Kaliforniju otišla čak šestorica igrača mladog tima - golmani Mehijas i Hezus, defanzivci Naćo i Kasado, kao i napadači Heze i Hoselu.

Ostatak tima čine golmani Kasiljas i Adan, odbrambeni igrači Arbeloa, Ramos, Albiol, Pepe, Varan, Karvaljo, Marselo i Koentrao, "vezisti" Alonso, Kedira, Sahin, Kaljehon, Granero, Ozil i Kaka, kao i napadači Ronaldo i Benzema.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC