• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo u Napulju, stigla titula nakon 33 godine! Nekad Maradona, a sad Kvaradona (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Navijači Napolija proslavili su osvajanje title u Italiji.

 Napoli osvojio titulu navijači slave Izvor: Profimedia

Napoli je osvojio titulu u Italiji! Poslije 33 godine čekanja Skudeto se vratio u Napulj. U sezoni 1989/90 legendarni Dijego Armando Maradona donio je trofej, sada se vraća u grad pod Vezuvom i to na stadion koji nosi njegovo ime. Remi protiv Udinezea (1:1) i matematički je značio da je tim Lučana Spaletija šampion, nekad Maradona, a danas Kvaradona (nadimak Kviče Kvaratskelije).

U Udinama je bilo preko 10,000 navijača, dok je na stadionu u Napulju preko 50,000 ljudi gledalo meč. Kada je sudija odsvirao kraj krenula je ludnica. Slavlje će sigurno trajati danima, a ono što je viđeno poslije meča dovoljno govori koliko je ijcelom Napulju stalo.

Bakljade, vatrometi, pjevanje i još mnogo toga. Proslava je tek počela. "Presrećan sam, ne mogu da opišem, ovo je nevjerovatno. Toliko godina smo čekali na ovakav momenat i sigurno je ovo nešto što nikada nećemo zaboraviti. Mnogo mi je drago zbog cijelog tima, zbog grada Napulja i svega kroz šta smo prošli. Bili smo autsajderi na početku sezone, malo ko je vjerovao u nas, bili smo otpisani. Međutim, timovi se drže zajedno, mi smo to radili, imamo fantastičnog trenera, doktore, ma cijeli tim. Ostvarili smo san jer smo verovali u sebe. Sada ćemo da uživamo", poručio je Viktor Osimen najbolji strijelac Serije A sa 22 pogotka. Pogledajte detalje sa proslave:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC