• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škendija u Beogradu: Zanima nas fudbal!

Fudbaleri Škendije doputovali su u ponedjeljak uveče u srpsku prestonicu u namjeri da naprave senzaciju u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Škendija u Beogradu: Zanima nas fudbal! Izvor: MONDO

Da li će to i uspjeti ili će se sve završiti na riječima, biće poznato u srijedu oko 22.30, kada bude završen prvi od dva duela između Partizana i Škendije, u Humskoj ulici.

"Došli smo da igramo fudbal, druge stvari nas ne zanimaju, ali znamo da će biti teško protiv Partizana. Vjerujem da možemo do povoljnog rezultata. Bio bih zadovoljan ako bismo u Beogradu odigrali neriješeno, da postignemo gol, želio bih da se lično upišem u strijelce, a onda bismo u Skoplju mogli da napravimo iznenađenje", kaže za "Press" napadač makedonskog šampiona Ferhan Hasani, koji je inače prva zvijezda tima.

"Žao mi je što neće biti naših navijača, ali zato sam siguran da ćemo imati pravi vjetar u leđa kada budemo domaćini. Od igrača Partizana znam samo Aleksandra Lazevskog, jer smo saigrači u makedonskoj reprezentaciji, ali nismo se čuli telefonom", koji je dodao da će mu dvomeč s Partizanom biti posljednji u dresu ekipe iz Tetova, zato što će potom karijeru nastaviti u inostranstvu.

Igrači i stručni štab makedonskog prvaka, za koji igraju uglavnom Makedonci albanskog porijekla, stigli su u Beograd u ponedjeljak poslije 19 časova i to pravo iz Austrije, gdje su se pripremali. U utorak će imati i trening na stadionu Partizana.

Niko iz tabora Škendije nije ni pomišljao da govori o političkoj pozadini, koju je ovaj susret dobio odmah poslije žrijebanja za drugo kolo kvalifikacija. Kažu samo da im je žao što neće biti gostujućih navijača, ni u Beogradu, ni u Skoplju, gdje će se igrati revanš.

Takođe, ističu da će prihvatiti savjet srpskih organa reda da ne napuštaju krug hotela i ne šetaju centrom grada.

U Škendiji igra i jedan Srbin, Vladimir Nikitović, koji igra za makedonskog prvaka, iako mu je istekao ugovor. I on će biti tu samo dok traju kvalifikacije za Škendiju...

"Najveća snaga ovog tima jeste što je gro ekipe dugo na okupu i odlučio sam kao nekoliko saigrača da odigram evropske utakmice, a onda ću vjerovatno da promijenim sredinu. Meni je godinu dana u Škendiji najljepši dio karijere, jer sam osvojio jedinu titulu", kaže Nikitović za "Press" i dodaje:

"Vjerujte mi da niko od ljudi iz kluba nijednog momenta nije me pitao za političku situaciju ili bilo šta što nije vezano za igru i teren. Često sam u Beogradu, bio sam prije 10 dana posljednji put, a imaću sutra veče i podršku rodbine i prijatelja s tribina", istakao je Nikitović.

Meč Partizana i Škendije počinje u srijedu od 20.45.

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC