• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ključni igrači Makabija u svađi!

Izraelska štampa u utorak donosi jednu odličnu vijest za banjalučki Borac - golman Makabija Nir Davidovič i ponajbolji igrač Janiv Katan su u svađi!

 Ključni igrači Makabija u svađi! Izvor: MONDO

Napadač i čuvar mreže ekipe iz Haife, koja će u srijedu u 19 časova ugostiti šampiona Bosne i Hercegovine u drugom pretkolu Lige šampiona, nisu progovorili ni riječ tokom priprema u Austriji, a sukob se nastavio po povratku u Izrael.

Svađa dvojice fudbalera traje još od proslave titule šampiona Izraela prošle sezone kada je Davidovič oštro kritikovao Katanovo ponašanje.

Iako je Makabi pokušao da pomiri igrače, što su oni rukujući se i učinili, očigledno je pomirenje bilo samo deklarativno i netrpljivost se nastavila tokom priprema u Austriji, gdje su "zeleni" poraženi od Šahtjora (2:0) i bečkog Rapida (1:0).

"Bilo je jasno u Austriji da Katai ne želi da razgovara sa Nirom, niti su komunicirali na bilo koji način. Ipak, to nije uticalo na druge igrače u svlačionici", rekao je jedan od igrača Makabija.

Izraelski mediji osim sukoba u svlačionici donose i tvrdnju da će se Borac, koji je u ponedjeljak krenuo put Izraela, igrati bunker u Haifi.

"Banjalučani će igrati bunker i pokušati da iz kontranapada postignu gol koji bi ih ostavio u igri pred revanš. Međutim, Makabi ima bolji tim i pokušaće da dođe do pobjede".


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC