• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Paljba iz svih oružja!

Aleksandar Stanojević tvrdi da će crno-bijeli iz svih oružja napasti odbranu makedonske Škendije u prvom meču drugog pretkola Lige šampiona.

 PARTIZAN: Paljba iz svih oružja! Izvor: MONDO

Partizan će napasti u prvoj utakmici sezone!

A, ona počinje u srijedu, u 20.45 u Humskoj 1. Protivnik je makedonski šampion Škendija iz Tetova, a cilj - prolazak u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Uvijek su prve utakmice najvažnije i najneizvjesnije, ali mi smo favoriti i sigurno ćemo ih napasti iz svih oružja, jer - Mi smo Partizan! Uz svo poštovanje prema protivniku mislim da smo kvalitetniji tim, imamo iskustvo igranja u Evropi, jače prvenstvo i na osnovu tih parametara zaključujem da smo u prednosti", rekao je trener četvorostrukog uzastopnog prvaka Srbije Aleksandar Stanojević.

On želi da njegov tim poslije prvih 90 minuta dvomeča sa omiljenim timom Albanaca iz Makedonije stekne prednost, koja garantuje miran revanš u Skoplju za sedam dana. Mladi trener crno-bijelih rekao je na konferenciji za medije dan prije utakmice da će svojim igračima savjetovati i da budu strpljivi.

"Nećemo žuriti da povedemo u petom minutu, jer se posao sigurno ne završava u Beogradu. Tražiću da uspostavimo naš prepoznatljiv stil igre. Pa, čak i ukoliko primimo gol, nije strašno, jer sam uvjeren da možemo da postignemo mnogo više pogodaka od protivnika", dodao je Stanojević, koji se prethodnih dana pribojavao za uigranost odbrane, jer je Uprava kluba odlučila da prije ove utakmice proda najboljeg defanzivca kluba Stefana Savića.

Stanojević je istakao da klub "neće raditi ništa na silu", kada je riječ o angažovanju novog štopera.

"Dobro ćemo pregledati sve opcije koje imamo i odlučiti. Ne smijemo da pogriješimo u izboru, pa čak i da ne možemo da ga prijavimo za sljedeće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona", poručio je Stanojević.

On je rekao da nema nikakvih dilema oko sastava tima i pozvao je navijače da u što većem broju ispune tribine u Humskoj.

"Da bi što više navijača došlo na otvaranje sezone odlučili smo da nijedan pripremni meč ne odigramo pred otvorenim tribinama. Želim da dođu u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da na terenu damo maksimum i pridobijemo njihove povjerenje. Ako ne kvalitetom, onda bar fanatičnom borbom", ocenio je i dodao da je imao prilike da se upozna sa igrom Škendije.

"Imaju dva veoma opasna napadača koji malo učestvuju u odbrani, a posebno su nezgodni kada protivnik izgubi loptu. Moramo da budemo obazrivi u tim trenucima", poručio je Stanojević.

Partizan bi protiv Škendije trebalo da igra u najjačem sastavu pošto je iz Brazila stigao sertifikat za napadača Eduarda Pašeka. Portparol Partizan Marko Vjetrović potvrdio je da je iz brazilskog Sao Kaetana silno željeni "papir".

"Brazilski klub je poslao sertifikat u Fudbalski savez Srbije, što znači da je transfer gotov i da će Eduardo biti na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću. Rok za dodatnu prijavu igrača je do utorka uveče, 24 sata prije početka utakmice", rekao je Vjetrović.

(agencije/MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC