• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina traži još jednog napadača

"Prelazni rok za Vojvodinu nije završen, planiramo da dovedemo još jednog špica", izjavio je sportski direktor "lala" Miodrag Pantelić.

 Vojvodina traži još jednog napadača Izvor: MONDO

Abubakar Oumaru, Brana Ilić, Nemanja Bilbija, Jao Antvi. To su napadači koje trenutno ima na raspolaganju Ljubomir Ristovski, koji će predvotiti Vojvodinu u novoj sezoni.

Ali, Vojvodina traži još jednog špica.

To je danas saopštio sportski direktor "lala" Miodrag Pantelić.

"Prelazni rok za nas nije završen. Neke igrače planiramo da dovedemo. Vjerujemo da će biti i još nekih odlazaka. Treba nam još jedan špic, vodimo već neke pregovore i nadam se da ćemo i to završiti uspješno", rekao je Pantelić na konferenciji za novinare na kojoj su predstavljeni novi igrači novosadskog kluba.

To su: iskusni golman Nemanja Supić, koji je prešao iz ivanjičkog Javora (potpisao dvogodišnji ugovor), lijevi bek Vladimir Branković, koji je došao iz moldavskog Šerifa i Nemanja Čović, koji se, poslije B tima Parme, vratio u svoj grad.

Nemanja Čović je u tandemu sa Branom Ilićem na nekim pripremnim utakmicama već pokazao da na njega može ozbiljno da se računa i da mu je prijalo italijansko iskustvo, a Pantelić za njega kaže da ima "izvanredan osjećaj za gol".

Iz Vojvodine su ovog leta otišli: golmani Željko Brkić (Udineze) i Aleksandar Kesić (Rad), Filip Pajović (Videoton), Janko Tumbasević (Dačija), Aleksandar Katai (Olimpijakos), dok su dvojica igrača pozajmljena - Milko Novaković u Metalac, a Dušan Nestorović u Rudar iz Pljevalja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC