• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac doputovao u Haifu

Ekspedicija šampiona BiH doputovala je u Haifu, gdje ih sutra očekuje nastup protiv Makabija u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 Borac doputovao u Haifu Izvor: MONDO

Poslije napornog puta avion u kojem je bila ekipa Borca sletio je na aerodrom u Haifi. Odmah na početku i problemi za šampiona BiH. Naime carinici su nešto duže zadržali golmana Borca Asmira Avdukića saznaje MONDO.

Ipak poslije procedure koja je trajala nekih dvadesetak minuta i golman Borca je nastavio put sa ostalim članovima ekipe. Ipak ni tu nije bio kraj problemima pošto je sa aerodroma do hotela prevoz loše organizovan pa su igrači poslije dosta problema konačno došli do svojih soba u hotelu "Koloni".

U 19 časova po našem vremenu, kada je i termin odigravanja sutrašnjeg meča, trener Cvetković, koji neće voditi ekipu na meču, jer nema PRO licencu, će izvesti ekipu na trening.

Borac će u istorijskom meču kvalifikacija za Ligu šampiona nastupiti u sastavu : Asmir Avdukić, Boris Raspudić, Dragoslav Stakić, Bojan Marković, Draško Žarić, Duško Sakan, Borislav Mikić, Saša Kovačević, Milan Stupar, Duško Stajić, Branisalav Krunić. (N.B /MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC