• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić: Prodaja završena, fali samo štoper

Sportski direktor Crvene zvezde ističe da je u planu dovođenje samo jednog igrača i moguća zamjena za Pašeka, ali na pozajmicu od šest mjeseci.

 Adžić: Prodaja završena, fali samo štoper Izvor: MONDO

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić saopštio je da je Zvezda završila sa prodajom igrača, a kada je riječ o novim imenima, u planu je samo dovođenje štopera.

"Više neće biti odlazaka, pogotovo kada je riječ o igračima koji su vitalni za klub. Jedino je upražnjeno mjesto štopera, koje ćemo vidjeti da popunimo u što skorije vrijeme. Trenutno smo u pregovorima sa dvojicom igrača i vrlo brzo ćemo riješiti to pitanje. Mislim da smo napravili dobar tim, koji kvalitetno radi", raportirao je za "Sportnetwork" Adžić sa priprema u Austriji.

On je još jednom ponovio da je teška povreda Vinisijusa Pašeka veliki peh za Crvenu zvezdu, i da će, ukoliko mu se bude tražila zamjena, doći igrač na pozajmicu od šest mjeseci, dok se Brazilac ne oporavi.

Kada je riječ o prvim izazovima, kvalifikacijama za Ligu Evrope, sportski direktor crveno-bijelih ističe da će bez obzira na ime protivnika Zvezda morati maksimalno da se spremi, jer više "nema lakih rivala".

"Nema više lakih protivnika. Kada pogledamo listu timova, jasno je da svi igraju fudbal, od Čeha i Poljaka, Slovaka do Izraelaca i protiv bilo kog kluba moraćemo da damo svoj maksimum kako bismo prošli dalje", naglasio je Adžić.

On je istakao da Zvezda poslije nekoliko loših sezona, ima za cilj osvajanje titule, ali i prolaz u Ligu Evrope.

"Četiri godine Zvezda nije uzela titulu, pa je ove godine to prioritet. Činjenica je i da dugo nismo igrali evropska takmičenja, pa nam je ove godine cilj da uđemo u Ligu Evrope", završio je čelnik crveno-bijelih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC