• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stravična smrt bivšeg fudbalera! Aleksandar vozio 220 km/h, udario u ogradu, automobil zgužvan... (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bivši ruski fudbaler Aleksandar Karjakin, koji je bio član moskovskog Spartaka, poginuo je u stravičnoj nesreći.

 Poginuo bivši ruski fudbaler Aleksandar Karjakin Izvor: Twitter/wild_moscow/Screenshot

Bivši ruski fudbaler Aleksandar Karjakin poginuo je u 33. godini na autoputu iz Moskve prema Minsku. Građani su čuli da je došlo do stravične saobraćajne nesreće i da je u njoj život izgubio fudbaler koji nije ostavio dubok trag u ovom sportu, međutim u biografiji ima više nego važan podatak da je bio član Spartaka iz Moskve. Nikada nije odigrao zvaničan meč za klub, a bio je član i Dinama iz Moskve, Himkija i Rijalita, prije nego što je završio karijeru sa 23 godine.

Ruski mediji da je učestvovao u uličnim trkama u Minsku i da se nesreća dogodila oko jedan sat iza ponoći 12. maja kada je njegov auto "Nisan" udario u ogradu na autoputu pri punoj brzini. Automobil se nakon udarca nekoliko puta okrenuo i završio na sredini kolovoza.

"To se dogodilo bukvalno 30 metara od mene, vozio sam se u nizu automobila brzinom od 100 km/h. Dva sportska automobila su se trkala. "Nisan" je htio da uleti u džep na putu, a tamo je bilo mokro poslije kiše. Automobil je išao najmanje brzinom od 140 km/h, možda i više. I tako je uletio u graničnik", rekao je za ruski portal "MK" očevidac nesreće koji priznaje da je čuo da se na tom dijelu auto-puta održavaju trke.

Spekuliše se da je fudbaler vozio i do 220 km/h i da mu zato nije bilo spasa. Jedan od svjedoka koji je među prvima stigao na mjesto nesreće kako bi pomogao nastradalom, pozvao je hitnu pomoć. On je pronašao dokumenta Aleksandra Karjakina i sa fudbalerovog telefona pozvao njegove prijatelje, dok je sa njim bio i snimatelj, ali je izašao prije udesa.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ludak manje, makar je samo on poginuo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC