• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvetković: Borac se raspao…

Trener Borca Zvezdan Cvetković poslije primljene petarde u Haifi (5:1) izjavio da je njegov tim igrao dobro i borbeno sve do 70. minuta kada se igra raspala.

 Cvetković: Borac se raspao… Izvor: MONDO

Banjalučani su doživjeli težak poraz u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Makabi Haife (5:1) iako su vodili, a u egalu bili do 70. minuta. A onda za samo devet minuta primili četiri pogotka.

Ključni trenutak utakmice desio se u 68. minutu kada je igru napustio Bojan Marković, koji je do tada djelovao više nego sigurno u fazi odbrane. Umjesto njega ušao je Bojan Petrić... i Borac je za samo četiri minute primio tri gola.

"Marković je imao samo sedam treninga i tražio je da ga zamijenimo jer su počeli da ga hvataju grčevi. Ključnu ulogu igrale su i njihove izmjene koje su im donijele dodatnu brzinu, dok naše to nisu. Dvališvili i Jampolski su donijeli veliku prevagu u njihovoj igri", ocijenio je Cvetković, prenose Nezavisne novine.

Borac je nakon 2. oktobra 1975. godine postigao gol u gostima kada su međunarodne utakmice u pitanju. Te godine crveno-plavi su u Luksemburgu deklasirali Rimalanž s 5:1. Strijelac prvog gola nakon skoro 36 godina bio je Boris Raspudić.

"Bilo je vidljivo da smo fizički pali poslije 60 minuta igre, a do 70. smo imali više nego dobar rezultat. Spremali smo se dobro za ovaj meč. ali organizam nije mogao da izdrži. To je bio samo jedan od razloga za ovaj poraz", izjavio je Raspudić.

Tri gola u velikoj pobjedi postigao je Liam Amaša i s razlogom je ponio epitet igrača utakmice. Ovo je ujedno bila i njegova prva zvanična utakmica u dresu prvaka Izraela.

"Odigrao sam dobru utakmicu, ali ova visoka pobjeda je zasluga cijelog tima. Borac je igrao dobro tokom većeg djela meča i stvarali su nam dosta problema. Ipak, iskoristili smo njihove greške i slavili sasvim zasluženu pobjedu. Drago mi je što sam postigao tri gola i nadam se da sam se u dobrom svijetlu pokazao navijačima Makabija", dodao je Izraelac.

(MONDO, foto: Nezavisne novine)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC