• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Grobari, hvala i ne idite u Skoplje

Srpski šampion apeluje na svoje navijače, kako iz Srbije, tako i Makedonije, da poštuju dogovor i da ne idu na revanš meč protiv Škendije u Skoplju u utorak, 19. jula.

 PARTIZAN: Grobari, hvala i ne idite u Skoplje Izvor: MONDO

Fudbalski klub Partizan uspješno je položio prvi dio testa na putu ka Ligi šampiona. Položili su ga, sa odličnom ocjenom, i njegovi navijači.

Zato je klub u četvrtak objavio saopštenje u kojem se zahvaljuje Grobarima na podršci igračima u meču protiv Škendije u sredu uveče (4:0), ali je istovremeno apelovao na njih da ne idu na revanš utakmicu u glavni grad Makedonije.

"Poznat je dogovor o zabrani prisustva gostujućih navijača u susretima našeg kluba i FK Škendija. Sa naše strane, u organizacionom i bezbjednosnom pogledu, taj sporazum je ispunjen, a ostalo je da isto bude sprovedeno i u Skoplju. Navijači Partizana položili su veliki ispit na utakmici u Beogradu, i sada je na igračima, ali i na navijačima, da obezbijede plasman u sljedeće kolo kvalifikacija. Navijači našeg kluba će to učiniti na krajnje jednostavan način - time što će poštovati dogovor o neprisustvovanju revanš utakmici, odnosno neodlaskom u Skoplje", piše u saopštenju Partizana.

Poseban apel Partizan je uputio brojnoj armiji navijača u Makedoniji. Molba je ista - da ni oni ne idu na revanš utakmicu.

"Ovim putem posebno se obraćamo našim brojnim simpatizerima u Makedoniji, svjesni da su oni možda i više od svih drugih navijača Partizana željno čekali dolazak voljenog tima. Zbog specifičnosti situacije i preuzetih obaveza koje moraju biti sprovedene, molimo naše navijače u Makedoniji, da odustanu od eventualne namjere i želje da prisustvuju utakmici sa Škendijom, kao i da se u utorak, 19. jula ne upućuju na stadion u Skoplju, i da ne kupuju ulaznice za utakmicu. Fudbalski klub Partizan će naći pogodan termin i mjesto da se zahvali i predstavi svojim navijačima u Makedoniji", poručio je klub iz Beograda.

Srpski šampion je svojim pristalicama poručio da je poštovanje ovog apela "najviši interes Fudbalskog kluba Partizan, i svih navijača".

"Molimo vas da ovo tako i razumijete, a igrači će dati sve od sebe da zajedno budemo radosni ostvarenjem zajedničkog cilja - plasmana u narednu rundu Lige šampiona", navodi se u poruci Partizana, koji je Grobarima zahvalio na odzivu i na sjajnoj podršci podmlađenom timu u njegovom debiju na evropskoj sceni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC