• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradonačelnik Modina ugostio Borac

Ekpediciju Borca u Izraelu, primio je u četvrtak Haim Bibas, gradonačelnik Modina, grada partnera Banjaluke.

 Gradonačelnik Modina ugostio Borac Izvor: MONDO

"Bibas je tokom prijema izrazio zadovoljstvo prisustvom banjalučkih crveno-plavih, naglasivši da sport treba da bude jedna od glavnih karika saradnje Banjaluke i Modina", izjavio je Aleksandar Nikolić, stručni savjetnik Predstavništva RS u Izraelu.

U tom smislu, prema njegovim riječima, ovaj napredni izraelski grad izdvojio je i namjenski budžet.

Bibas je poželio timu iz Republike Srpske uspjeh u narednim utakmicama, uprkos ambivalentnoj poziciji imajući u vidu Makabi iz Haife, od kojeg je Borac izgubio, te naglasio da ne treba uzimati previše k srcu "jednokratne rezultatske neprijatnosti".

Direktor Borca Radmilo Šipovac, zahvalivši se na srdačnoj dobrodošlici, predložio je razmatranje mogućnosti saradnje fudbalskih klubova, te prenio pozdrav banjalučkog gradonačelnika Dragoljuba Davidovića.

Prijemu su prisustvovali, osim gradonačelnika Bibasa, i njegov zamjenik Moše Levi i Ziva Asa, zadužena za međunarodne odnose grada Modina, kao i Ivana Levi, ambasador BiH u Izraelu, inače Banjalučanka, Arije Livne, predstavnik RS u Izraelu, i Aleksandar Nikolić, stručni savjetnik Predstavništva RS u Izraelu.

Po prijemu, upriličen je kraći obilazak grada sa njegovim arhitektonskim, građevinskim, ekološkim i energetskim dostignućima.

Nakon odlaska iz Modina, članovi tima i stručnog štaba Borca otputovali su kući sa centralnog izraelskog aerodroma "Ben Gurion".

Sinoćnjoj utakmici na stadionu "Kirjat Eliazer" u Haifi prisustvovali su i nerezidentni ambasador Izraela za BiH David Koen, te grupa izraelskih poslovnih ljudi koja je aktivna u RS.

Fudbaleri Borca poraženi su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od prvaka Izraela, Makabija iz Haife 5:1 iako su poveli golom Borisa Raspudića.

(Srna, foto: Nezavisne novine)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC