• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DELIJE OTKAZALE ŠAMPIONSKU ŠETNJU - OVOG MAJA NEMA KALEMEGDANA: Nije prošlo 40 dana, nije primjereno...

Navijači Crvene zvezde neće proslaviti titulu crveno-bijelih šampionskom šetnjom kroz Beograd, do Kalemegdana

 Delije neće organizovati šampionsku šetnju ove godine Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

FK Crvena zvezda proslaviće osvajanje titule u utakmici protiv Novog Pazara na "Marakani", a klub i Delije napraviće i šampionsku "žurku", koja će biti ukrašena barjacima čija prodaja ima i humanitarni karakter. Ipak, za razliku od prethodnih sezona, ovog proljeća poslije meča neće biti uobičajene šetnje navijača Zvezde kroz grad, zbog tragedije i masovnih pucnjava u centru Beograda i u Mladenovcu. Zato će proslava biti skromnija nego inače, a Delije su to najavile i u svom saopštenju.

"Slijede nam dvije utakmice koje su praktično kruna sezone. Finale Kupa protiv Čukaričkog i posljednje kolo prvenstva protiv Pazara, na kojoj obilježavamo novu šampionsku titulu. S obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo, na veliku tragediju koja je zadesila naš narod, odlučili smo da proslavu titule organizujemo na našem stadionu. Isto se odnosi na eventualno osvajanje Kupa. Ove godine nećemo praviti tradicionalnu šetnju kroz grad i proslavu na Kalemegdanu. Nije prošlo 40 dana od tragedije i smatramo da ne bi bilo primjereno da se slavi na ulicama grada koji je u danima žalosti. Pozivamo sve Delije i Zvezdaše, da prvo napunimo stadion na finalu Kupa i podrškom pomognemo našoj ekipi da se domogne još jedne duple krune. A poslije toga, da svi dođemo na posljednje kolo, na proslavu titule. Da napravimo spektakl u okviru naše kuće i da se zahvalimo klubu i igračima na još jednoj tituli".

"Da bi proslava titule bila na nivou koji želimo, pozivamo sve one koji će prisustvovati toj utakmici, da kupe barjak koji će se prodavati ispred stadiona i da time upriliče ovu proslavu. Podsjećamo da je ulaz besplatan, a da je dio prihoda od prodaje barjaka namijenjen za pomoć dječjoj onkološkoj klinici".

Crvena zvezda će posljednje dvije utakmice odigrati na "Marakani" - u četvrtak protiv Čukaričkog u finalu Kupa i u nedjelju protiv Novog Pazara.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Tako je braćo i pravi Srbi ...zna se šta je dostojanstvo i obraz ...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC