• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Pobjeda u revanšu liječi rane iz Haife

U banjalučkom taboru složni da je poraz u Haifi (5:1) bio previsok i da u revanšu na Gradskom stadionu žele pobjedu, koja bi popravila raspoloženje.

 BORAC: Pobjeda u revanšu liječi rane iz Haife Izvor: MONDO

Banjalučki Borac vratio se iz Izraela sa pet golova u mreži i ako se ne dogodi čudo 20. jula na Gradskom stadionu, završiće učešće u drugom pretkolu Lige šampiona.

Ipak, ocjena svih u Borcu jeste da je rezultat iz Haife previsok i da se protiv Makabija može ravnopravno igrati fudbal iako je izraelski šampion evidentno kvalitetniji od prvaka Bosne i Hercegovine.

Trener crveno-plavih Zvezdan Cvetković žali što u Haifi nije mogao da računa na reprezentativca BiH Darka Maletića, koji je nedavno potpisao za Aktobe iz Azerbejdžana.

"Stojim iza toga da smo morali više ići naprijed u Haifi. Međutim, gledajući iz ove perspektive mnogo nam je nedostajao Maletić, jer je bilo dosta prostora, a njegovi prodori bi Izraelcima napravili više problema",
rekao je šef struke Banjalučana.

Velike probleme u Haifi, Borcu je pravila ogromna vlažnost vazduha od čak 80 odsto.



"Vlažnosti sada neće biti, a mi ćemo posebno da poradimo na defanzivnom skoku, koji je evidentan problem. I dalje smo optimisti i želimo pobjedu. Do starta revanš-utakmice ćemo da se osvježimo i uradićemo sve što budemo mogli da u srijedu budemo na visini zadatka".


Ključni trenutak prve utakmice desio se u 68. minutu kada je igru napustio Bojan Marković, koji je do tada djelovao više nego sigurno u fazi odbrane. Umjesto njega ušao je Bojan Petrić... i Borac je za samo četiri minute primio tri gola.

"Očekujem da u revanšu odigramo još bolje nego u prvih 70. minuta duela u Haifi, Napašćemo još jače i pokušati da ostvarimo što bolji rezultat za naše vjerne navijače pred novu sezonu u Premijer ligi BiH",
rekao je Marković.

Niko nije želio da komentariše žrijeb trećeg pretkola, gdje će boljeg iz dvoboja Borac- Makabi čekati pobjednik meča između Maribora i Dudelanža.

Ako je prošla srijeda bila košmar za Banjalučane, neka naredna srijeda bude srijeda iz snova svih ljubitelja Borca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC