• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Autoritet ne dam!

Trener Crvene zvezde rekao je da više nije mogao da toleriše Vilotićeve postupke, kojima je ugrožavan autoritet šefa struke.

 Prosinečki: Autoritet ne dam! Izvor: MONDO

Pripreme Crvene zvezde u Austriji imale su loš početak i kraj. Sve što je bilo između, bilo je sjajno.

Ali početak i kraj su bili upečatljiviji od "sredine", koja je protekla u znaku napornog rada, dobrih igara i četiri pobjede bez primljenog pogotka.

Na lom noge Vinišijusa Pašeka pre 14 dana, ove subote nadovezala se suspenzija kapitena Milana Vilotića, koju je izrekao prvi stručnjak crveno-bijelih Robert Prosinečki!

"Znači ovako: Vilotić više nije kapiten Crvene zvezde, barem dok sam ja trener i neće igrati za Crvenu zvezdu dok sam ja trener. To sam i njemu rekao sada na večeri", rekao je Prosinečki izvještačima beogradskih medija poslije pobjede nad Ašdodom (2:0).

"Meni je žao, ali to se desilo na način na koji se desilo, da ne dajem prevelika obrazloženja".

Prosinečki nije želio da ulazi u detalje sukoba sa povremenim reprezentativcem Srbije, ali je rekao da "već duže vrijeme" imaju nesuglasice iz raznih razloga.

"Neka sam u pitanju ja kao osoba, kao trener, neka je u pitanju moj karakter, ponos... Preko svega toga mogu da pređem radi rezultata i za dobrobit Crvene zvezde, ali kada je u pitanju moj autoritet, današnjeg dana je Vilotić prešao granicu", jasan je Prosinečki.

Koliko je radikalan potez Robi povukao, najbolje govori činjenica da se crveno-bijeli nalaze u deficitu baš na poziciji štopera, na kojoj su tokom priprema isprobani igrači veznog reda Savio i Srđan Mijailović!

Uroš Ćosić je sa omladinskom reprezentacijom i možda se neće vratiti do starta Zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Danijel Mihajlović je tek počeo da igra poslije duge pauze, dok se o Liju Adiju i njegovom odnosu prema ugovornim obavezama već dovoljno zna.

"Vilotić je i dalje igrač Zvezde, imaće tretman treninga i sve što se podrazumijeva, ali ne računam na njega", zaključio je Prosinečki.

Ekspedicija Crvene zvezde kreće za Beograd u nedelju uveče...

(izvještač MONDA iz Austrije Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC