• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FUDBALER PRETUKAO LJEPOTICU, POKAZALA JE POVREDE! Životna drama ofanzivca: Sad ga brani bivša djevojka?!

Postao je prvi fudbaler iz svoje zemlje u Ligi šampiona, igrao je za poznate timove u Evropi, a sada se u centru pažnje zbog skandala.

 Fudbaler pretukao djevojku Izvor: Instagram/emilieboland/gerson_rodrigues_11/printscreen

Fudbaler Žerson Rodrigez (27), dugogodišnji reprezentativac Luksemburga i nekadašnji igrač Šerifa iz Tiraspolja i Dinamo Kijeva, nalazi se u centru skandala. Po tvrdnjama njegove djevojke Emili Boland, ofanzivac koji je tokom prethodne sezone bio pozajmljen u Saudijsku Arabiju nanio joj je povrede po licu.

Ona je fotografisala natečenu usnu i tu sliku objavila na svojim društvenim mrežama, uz poruku "Volim te, napravljeno od Žersona"! Zbog fizičkog i psihičkog nasilja za koje je optužila Rodrigeza, Emili je još jednom prokomentarisala situaciju u kojoj se nalazi. U narednoj izjavi imala poruku svim djevojkama koje trpe nasilje u vezama. Pogledajte kako izgleda Boland, najljepša žena Luksemburga za 2020. godinu:

"Umorna sam od ćutanja. Djevojke, ako trpite ponižavanje u vezi, bježite. Prekinite da pokušavate sa promjenama nekoga ko vas stalno povređuje mentalno i fizički", izjavila je Emili Boland i izazvala kontreverzu jer se ubrzo javila ukrajinska teniserka Olga Jančuk, sa kojom je poznati fudbaler dobio sina dok je igrao za Dinamo iz Kijeva.

"Četiri godine smo živjeli zajedno, imamo divnog sina i Žerson nikada nije digao ruku na mene. Istina će izaći na vidjelo", rekla je Olga i tako stala u zaštitu bivšeg dečka koji je već poznat po nekoliko sukoba na terenu i van njega. Sa incidentima je počeo još u mlađim kategorijama, pa ga je tako francuski Mec udaljio iz kluba iako je bio ogroman talenat. Posljednje četiri godine Dinamo iz Kijeva ga šalje na pozajmice jer u Ukrajini ne znaju šta će sa njim nakon što je na treningu imao sukob sa saigračem Vitalijem bujalskim, a na utakmici sa trenerom Oleksejem Mihaličenkom.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC